Sportivi de la CSM Ploieşti, pe podiumul Mondialelor de Karate Fudokan

La sfârşitul săptămânii trecute, patru sportivi de la CSM Ploieşti, pregătiţi de antrenorul emerit Liviu Apostol şi de antrenoarea voluntară Ileana Apostol, au făcut parte din lotul naţional al României care a participat la cea de-a VIII-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Karate Fudokan, organizată în Germania. Reprezentanţii clubului ploieştean din lotul României au fost Alexandra Laioş, Dragoş Dumitru, Eduard Dobre şi Sorin Niţă, care au contribuit cu zece medalii – două de aur, cinci de argint şi trei de bronz – la zestrea care a clasat echipa ţării noastre pe prima poziţie a ierarhiei generale.
Alexandra Laioş a urcat pe podium la toate cele patru probe la care a participat, cucerind două medalii de aur, la Kumite echipe şi Kata echipe tineret, precum şi medalia de argint la Kumite individual şi medalia de bronz la Kata individual.
Dragoş Dumitru a obţinut medalii de argint în probele de Fukugo şi Kata individual tineret.
Eduard Dobre a cucerit medalia de argint la Kumite echipe şi pe cea de bronz la Kumite individual tineret.
Sorin Niţă a obţinut o medalie de argint la Enbu masculin şi una de bronz la Kata echipe, la categoria veterani.
Cea de-a VIII-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Karate Fudokan a fost găzduită de Glaspalast Sindelfingen, o imensă arenă destinată mai multor evenimente sportive, şi a avut la start peste 2.000 de sportivi din 50 de ţări.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*