Sportivii de la CSM Bucuresti au ajutat la deszapezirea capitalei

De 1 martie, sportivii de la CSM Bucuresti au sarit in ajutorul concitadinilor si au pus umarul la deszapezirea capitalei.

Cei mai vanjosi, rugbistii de la CSM au dat tonul si s-au dovedit adevarati vestitori ai primaverii. „Tigrii” au pus lopetile in miscare pe Bd-ul Magheru, Bd-ul Balcescu, la Universitate si au terminat ziua in curtea Spitalului Coltea.

Si jucatorii exotici din emisfera sudica, neobisnuiti cu zapada, au pus umarul la treaba alaturi de colegi. „Tigrii” spera ca antrenamentul inedit sa ii ajute in marele derby cu Steaua de peste o saptamana.

„Am vrut sa dam o mana de ajutor la deszapezirea orasului Bucuresti. Sloganul clubului nostru este <>. Vrem ca bucurestenii sa aiba un club puternic pe care sa il sustina cu placere, iar noi sportivii sa ne facem treaba atat pe terenul de sport, cat si in afara lui cand suntem solicitati. Noi, rugbistii suntem in perioada de pregatire si a fost ca un antrenament pentru noi”, a declarat Adrian Ion, capitan echipa rugby CSM Bucuresti.

Si celelalte sectii de la CSM Bucuresti au iesit in strada pentru a fi un exemplu pentru cetatenii capitalei. Handbalistii, voleibalistii, atletii si baschetbalistii au deszapezit la Spitalul Constantin Gorgos, Spitalul Victor Gomoiu, Spitalul Colentina si Spitalul Sf. Maria.

The post Sportivii de la CSM Bucuresti au ajutat la deszapezirea capitalei appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*