Sportivii de la CSM Lugoj au cucerit primele două medalii naționale, după reînființarea secției de atletism

Atleții cu dublă legitimare de la Clubul Sportiv Școlar Lugoj și Clubul Sportiv Municipal Lugoj au cucerit două medalii și două recorduri ale CSȘ Lugoj la finalul săptămânii trecute, în cadrul finalei Campionatului Național rezervată copiilor categoria I (n. 2008) și a II-a (n. 2009).
Competiția a fost găzduită de stadionul Iolanda Balaș-Soter, din București, în zilele de 25 și 26 iunie.

Cele două medalii adăugate la palmaresul secției de atletism a CSȘ Lugoj și intrate în premieră în palmaresul  secției de atletism, activate recent în cadrul CSM Lugoj, au fost cucerite la categoria copile II, de sportiva Natalia Dragoș, antrenată de profesorul Adrian Vrudnik.

Cel mai bun rezultat l-a obținut în prima zi de concurs, la proba de 200 m garduri, unde a urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere, fiind desemnată campioană națională cu un timp de 31.23 secunde, reușită ce reprezintă în același timp un record personal și un record la Clubului Sportiv Școlar Lugoj.

În a doua zi a întrecerii Natalia Dragoș și-a adăugat la vitrina cu trofee încă o medalie, de data asta, de argint, la proba de 60 m garduri, cu un timp de 9.74 secunde, fiind foarte aproape de ocupanta locului I, Ioana Dincă, de la ACS Proatletic București, care a alergat în 9.63 secunde.

Cristina Ionas, cea de-a doua atletă din Lugoj, reprezentând CSȘ Lugoj, a obținut un record al clubului la proba de tetratlon, având  9.34 secunde la 60 m garduri, 4.21 m la săritura în lungime, 25.23 m la aruncarea mingii de oină și 1: 51,21 minute (record personal) la alergare pe distanța de 600 m.

Atleta pregătită de profesorul Vasile Canea, a adunat 1520 de puncte și s-a clasat pe locul patru.

“A fost o competiție puternică, cu mulți campioni naționali unde am reușit să obținem rezultate bune. Am consemnat și primele medalii pentru secția de la CSM Lugoj. Felicitări sportivilor și sperăm să-și îmbunătățească timpii în perioada următoare”, a precizat antrenorul Adrian Vrudnik coordonatorul secțiilor de atletism de la CSȘ și CSM Lugoj.

Reuniunea din capitală a adunat la start peste 500 de atleți de la aproximativ 60 de cluburi din țară.

Articolul Sportivii de la CSM Lugoj au cucerit primele două medalii naționale, după reînființarea secției de atletism apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*