Sportul este plin de elevi și studenți, cu numeroși practicanți copii, juniori, tineri și seniori pe băncile școlii și universității. Chiar poate fi sportul de-acord cu abominațiunea Ministerului Sănătății pentru anul de învățământ 2020-2021?

Ditamai contradicția paradoxală, ca ”modelul suedez”, altădată mult admirat și slăvit, să fie actualmente evitat pe cât posibil în discursul public din România în ceea ce privește abordarea așa zisei epidemii, trecut cu vederea, omis tacit și ignorat, ceea ce spune de fapt totul despre tendințele din spațiul carpatin. Căci scandinavii, fără a se izola vreo zi în locuințe în acest an și fără a apela la tragicul set de binecunoscute măsuri lipsite de fundament, justificări și dovezi de ordin științific, medical și din cercetare, și-au văzut normal de viață cu un infim impact din partea ”virusării”, din contră, prosperând economic. În România în schimb, niște autorități decidente trădătoare de țară și ale poporului au aplicat de 5 luni niște politici de inginerie socială fără bază și argumentație științifică, medicală, sanitară și din cercetare, contribuind la slăbirea sistemului imunitar al oamenilor și îmbolnăvirea implicită a cetățenilor, aberante măsuri periclitând sănătatea pentru care ”aleșii” ar trebui să dea explicații, socoteală și să fie judecați, dar înainte de toate placați ferm pentru a nu mai persevera în abominațiuni, ultimele, legate de pregătirea tot sub satârul fricii și a noului an de studiu. Iar cum lumea sportului este plină de elevi și studenți, cu numeroși practicanți copii, juniori, tineri și seniori pe băncile școlilor și universităților, întrebarea este cât se poate de legitimă: chiar poate fi sportul de-acord cu absurditățile Ministerului Sănătății pentru anul de învățământ 2020-2021?

”Criza” înadins prefabricată în 2019, pretextul perfect pentru ”reacțiile” și ”soluțiile” astfel ticluite de sforari ca parte a aceluiași plan încât să erodeze pe moment și ireversibil în timp mersul firesc al celor lumești pe pământ, un complot în toată regula, și nici vorbă de vreo ”teorie”, cum psihopații care controlează ”narațiunea oficială” țin morțiș a discredita orice fel de argument rațional venind în contradicție cu conspirația oneroasă a ocultiștilor. 

Este dovedit științific fără nici o discuție că purtarea măștii nu doar că este ineficientă ca măsură de combatere a acestei așa-zise epidemii, dar periclitează din mai multe puncte de vedere starea de sănătate a populației, la nivel individual și colectiv, putând constitui un factor de generare, răspândire și alimentare a bolilor. În aceste condiții, și cu atât mai mult cu cât este vorba despre copii și tineri, se poate aminti în cazul acestor politici de inginerie socială fără acoperire medicală despre însăși periclitarea viitorului generațiilor de mâine, ceea ce echivalează cu crime împotriva umanității și genocid.

Copii și adolescenți cu mască pe gură și nas zi de zi pentru ore în șir în procesul de învățare!? Abordare nu doar detrimentală ci de-a dreptul criminală ca impact în timp, având în vedere că generațiile de mâine sunt în plină dezvoltare a funcțiilor fiziologice, dezvoltare impietată de o asemenea decizie aberantă. Mai mult, procesul de asimilare a cunoștințelor va avea fără doar și poate de suferit din cauza aceleiași obligativități fără pic de justificare și argumentație științifico-medicală, oxigenarea insuficientă a creierului ca urmare a unui nefiresc mod de respirație lipsit de naturalețe mergând mână în mână cu subminarea capacității de învățare a celor de pe băncile instituțiilor de învățământ.

Tot în acolada afectării sistemului imunitar al oamenilor intră și ridicola emanație a ”distanțării sociale”, distanțare fizică la toleranțe care mai de care în funcție de gradul de aberație al sistemului autoritar ”de la butoanele” societății, din nou, o măsură care nu numai că nu aduce beneficii în planul sănătății populației, dar din contră, crează în timp premisele instaurării unui cadru favorabil apariției bolilor.

Prin ceea ce s-a pus deja în aplicare și este anunțat și în continuare, inclusiv în privința noului an de învățământ, România este pe pilot automat pe un drum complet greșit, urmat voit și înadins cu concursul decisiv al unor forțe transfrontaliere care nu dau niciodată socoteală, și nu neapărat strict din prostia și ignoranța verificabilă peste ani a unor autorități interne total lipsite de credibilitate, de astă dată fiind intensificată și amplificată îmbolnăvirea incrementală și deja declanșată în noul mileniu a marii mase a populației, cu țintă directă generațiile de mâine, vizate supunerii și controlului într-un sistem dictatorial, susceptibile spălării pe creier și îndoctrinării.

Variantele dezbătute de decidenții ”de la centru” în privința începerii noului an de studii dezvăluie anormalitatea în care a fost aruncată societatea românească, anormalitate țintind acum direct la baza sistemului de învățământ, printr-un set de măsuri ce pune în pericol major bunăstarea generațiilor de mâine. Se pomenește până și de separatoare între băncile sălilor de clasă sau de ora în plus de Educație Fizică și Sport sub formă online, amintite fiind și alte aberații în privința desfășurării orelor de Educație Fizică și Sport. Cum că ar trebui limitate la activități care nu ar impune un efort mediu/intens sau că s-ar impune obligativitatea menținerii distanței fizice de minimum 1,5 metri, norme care pur și simplu dezintegrează noțiunea de educație fizică și sport. Ca un fel de concesie, decidenții stipulează că n-ar mai fi indicată purtarea măștii în ”ora de Sport” în cazul păstrării distanței fizice, totul constituind de fapt o aberație de la cap la coadă. Indicat ar fi ca decidenții să se controleze în grup la cap pentru emanațiile etalate ca eminenți prelați din tagma ”Fratele mai mare”.  

Iar toate aceste abominațiuni în numele așa zisei combateri a unei presupuse epidemii,  combatere care a fost otrăvitor inoculată sub imperiul fricii dar în absența justificărilor de ordin științific unor populații ușor de constrâns și lipsite de reflexele firești ale unei societăți civile sănătoase. România este la cheremul strategiei neverificate și letale a unor executanți orbește ai simulării experimentului pe viu de aplicare a unui scenariu în situație de criză, în acest caz un atac bioterorist, având drept scop implementarea unui sistem dictatorial de control ca pasaj pe calea condiționării lumii după canoanele noii ordini mondiale.

Este evident că, în toată această paranoică psihoză colectivă, organismele direct și indirect responsabile în legătură cu deciziile privitoare la desfășurarea noului an de studii sunt mai mult sau mai puțin la unison pe aceeași voce, a se citi în mare eroare, valabilă și în cazul MTS sau COSR, setul hotărârilor preconizate creând premisele unei catastrofe umanitare în timp, cu efecte peste ani care vor fi aruncate în spatele oamenilor de rând, expuși unor drame și tragedii pe cale de conturare. S-ar mai putea vorbi cel mult despre limitarea pagubelor…

Tot ceea ce se pune la cale este pe linia înrobirii omenirii în mrejele perfide ale cultului satanic mondial ce o posedă, însuși simbolismul purtării măștii fiind parte a ritualului inițiatic de inducere a maselor în ocultismul controlorilor din umbră, pas premergător de acomodare în ideea vaccinării obligatorii a populației, linie finală de demarcație între pe de-o parte natural și firesc iar pe de altă parte expunerea organismului la modificări genetice.

Totul este o colosală farsă de proporții în numele ”siguranței colective” și ”grijii pentru om”, vorbe goale din ”narațiunea oficială” dar cu mare trecere în percepția denaturată a idioților utili, disonanță cognitivă, fiind greu de crezut că societatea civilă din arena sportivă va avea discernământul și tăria de a lua atitudine în fața agravantei periclitări a propriilor practicanți care vin de pe băncile unităților de învățământ. Ceea ce nu o poate scuti de recepționarea întrebării dacă sportul chiar poate fi de-acord cu abominațiunile Ministerului Sănătății pentru anul de învățământ 2020-2021. Se pare că da, chiar ar putea fi de-acord fără măcar a clipi, după noi potopul, consecințele abordărilor de astăzi urmând a se revărsa negativ în timp peste ani, fără însă a se sesiza la vremea respectivă legătura de cauzalitate. Va fi oricum prea târziu iar sforarii de-atunci vor pune problema exact în așa fel încât să atribuie culpa ”vinovaților fără vină”. Alte mistere neelucidate și ”dosare” a căror rezolvare trenează peste decenii, precum suntem obișnuiți deja…

Una peste alta, societatea își merită de fapt din plin soarta pentru modul obedient pasiv și complice în care se lasă nerușinat manipulată fără filtrul rațiunii de forțe dezinteresate de binele colectiv, iar trecerea timpului va da măsura abominațiunilor implementate pe pielea românilor în 2020, de parcă n-ar fi fost oricum suficiente alte nenumărate inginerii sociale aplicate peste multe decenii unor populații așa zis educate, în fond profund naive și susceptibile condiționării, cu capul plecat și dependente de salvarea aparențelor.

     

The post Sportul este plin de elevi și studenți, cu numeroși practicanți copii, juniori, tineri și seniori pe băncile școlii și universității. Chiar poate fi sportul de-acord cu abominațiunea Ministerului Sănătății pentru anul de învățământ 2020-2021? appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*