Spre final… CS Şoimii Lipova – ACS Poli Timişoara 2-1 (0-0)

Formația gazdă, neînvinsă în primele două etape, a fructificat vineri după-amiază avantajul terenului propriu în fața alb-violeților încă fără victorie în noul sezon din Seria 8 în Liga 3, arădenii desprinzându-se în ultimele nici 20 de minute ale disputei din runda a III-a de la ora 17 și înregistrând al doilea succes acasă: CS Şoimii Lipova – ACS Poli Timişoara 2-1 (0-0).

Vizitatorii de pe Bega au efectuat ieșirea la Sânicolaul Mic cu speranțe de mai bine după instalarea lui Romulus Buia în funcţia de director tehnic, însă, după remiza de la Periam și eșecul acasă cu 0-2 cu Crișul Chișineu Criș, au suferit a doua înfrângere la rând în fața unor oponenți arădeni, chiar dacă le-au rezistat 72 de minute fără a primi gol.

Calificați marți în turul 3 al Cupei României grație unui victorios 0-2 în deplasare la Chișineu Criș, cei de la Clubul Sportiv Șoimii au deschis în cele din urmă scorul meciului de campionat după o lovitură de colţ fructificată de Marcel Bercu, marcator din apropiere: 1-0 în minutul 72. Pe final, în minutul 88, Alex Nicolae Moise a dublat avantajul gazdelor, replica timișorenilor fiind imediată, fără însă a mai putea evita înfrângerea. Cu un minut înainte de final, oaspeții au reuşit să înscrie prin Alexandru Daminescu, cu capul, din apropiere din centrarea lui Toboşaru.

De menţionat și că echipa gazdă a primit 5 cartonaşe galbene până în minutul 68, prin Bercu, Gherasim, Filimon, Polgar şi Nagy.

Un al doilea gol marcat în deplasare de ACS Poli în noul campionat dar startul este ratat, cu un punct în cont din 9 posibile, zestre care se dorește a fi mărită în partida acasă cu Fortuna Becicherecu Mic, urmată de deplasarea la Pecica. Pentru Șoimii urmează primirea Progresului Pecica și ieșirea la Dumbrăvița.

Programul etapei a III-a în C8, pe coloana clasamentelor.

*

CS Şoimii Lipova: Iliescu – Nagy, Berciu, Abel Popa, Filimon (cpt.), Polgar, Andrei Simion, Prună, Gherasim (min. 60, Vlad), Trip (min. 57, Şimon), Codoban (min. 60, Moise).

Antrenor: Flavius Sabău.

Pe bancă: Buţă, Dolga, Stoin, Gavrilă, Grigore.

ACS Poli: Popeţ – David Bălace (min. 46, Românu), Bilia, Hecsko, Rosenblum, Salhi, Daminuţă – cpt. (min. 83, Daminescu), Sporin, Mitre, Călin (min. 79, Toboşaru), Matiş (min. 46, Peter).

Antrenor: Silviu Bălace.

Pe bancă: Toma, Chiriac, Plută, Ochea, Dincă.

Au arbitrat: Nicolae Alexandru Suvar (Sibiu) – Bogdan Gireadă (Oradea) şi Andrei Buda (Hunedoara). Observator de arbitri Alexandru Dan Miholcea (Bocşa), delegat de joc Claudiu Marius Ştefan (Orăştie).

 

The post Spre final… CS Şoimii Lipova – ACS Poli Timişoara 2-1 (0-0) appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*