Sprijin material! Nădrag, Găvojdia și Știuca primesc bani pentru refacerea pagubelor produse de inundații

Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a înaintat un proiect – care a fost și aprobat – prin care trei comune din zona de est a județului Timiș vor fi sprijinite cu fondurile necesare înlăturării efectelor inundațiilor produse în perioada iunie – august 2020.
Astfel, Găvojdia, Nădrag și Știuca vor primi de la bugetul de stat suma de 551.000 de lei, banii fiind alocați din Fondul de Inter­ven­ție, aflat la dispoziția Guvernu­lui.

“În comuna Găvojdia se vor re­face podul distrus complet, po­deţul și traversările pietonale distruse complet, drumul comunal i­nun­dat şi avariat pe o lungime de1,79 km, din satul Sălbăgel, străzile inundate şi avariate din satul Sălbăgel pe 0.58 km și străzile inundate şi avariate din satul Lugojel însumând 1,5 km.
În comuna Nădrag se vor face lucrări de apărare pe 0,03 km din malul afectat, iar în comuna Știuca se va interveni la podeţele distruse în satul Zgribeşti și străzile inundate și avariate pe o lungime de 0,5 km în satul Zgribeşti”, se precizează în normativele proiectului.

Finanțarea este una binevenită deoarece pagubele produse în cele trei Unități Administrativ Teritoriale afectează mobilitatea ce­tă­țe­nilor.

Articolul Sprijin material! Nădrag, Găvojdia și Știuca primesc bani pentru refacerea pagubelor produse de inundații apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*