Sprijin pentru școala online! Asociația Acasă în Banat adună fonduri pentru accesul elevilor la internet

Trecerea școlilor în scenariul roșu aduce cu sine o serie de dificultăți pentru elevii cu posibilități materiale reduse.

O parte dintre aceștia nu au dispozitive electronice pe care să le folosească pentru cursurile online, iar alții, deși au tablete, laptopuri, computere sau telefoane inteligente nu își permit plata unui abonament la internet.
În sprijinul lor, Asociația Acasă în Banat lansează un apel către oamenii care pot ajuta, prin donații, copiii din familiile defavorizate să aibă acces la internet.

”Echipa Asociației Acasă în Banat a pregătit 30 de tablete noi-nouțe pentru tot atâtea familii defavorizate și fără acces la internet pentru copiii lor. Vrem să-i ajutăm să frecventeze școala online, însă nu este suficientă doar tableta, vrem să le asigurăm și o conexiune sigură la internet. Am reușit să obținem cele 30 de tablete, iar acum am început să strângem fondurile pentru a le asigura un abonament de 6 euro/lună cu acces nelimitat la internet mobil. Ne-am propus să le plătim abonamentul în următorii doi ani, pentru a le da răgazul să învețe și să se adapteze la noul mediu online. Am ales familii defavorizate, cu mai mulți copii care merg la școală, astfel ca tableta să poată fi folosită cât mai eficient”, transmit cei de la Acasă în Banat.

Cei interesați pot alege să doneze pentru contravaloarea abo­na­men­tului, pentru o lună sau mai multe, către Asociația Acasă în Banat, cont lei RO26BTRLRONC RT0P530 69801 sau cont euro RO11BTR EURCRT0P53069801, cod SWIFT/ BIC: BTRLRO22.

Do­nații se pot face și prin PayPal la a­dresa acasainbanat@gmail.com sau prin Revolut la numărul 0748918091. Donatorii sunt rugați să specifice la transfer ”Pentru abonament tablete”, iar dacă se dorește susținerea unui caz anume dintre cele prezentate pe pagina de Facebook a asociației trebuie spe­ci­ficat numele familiei sau al copiilor.

Articolul Sprijin pentru școala online! Asociația Acasă în Banat adună fonduri pentru accesul elevilor la internet apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*