Springtime Band 2.1 pregătește primul concert în noua formulă

English Pub va găzdui primul concert cu trupa Springtime Band în noua componență. Evenimentul este programat vineri, 6 august, de la ora 20, la cunoscutul club lugojean.
În noua formulă, trupa reunită sub numele Springtime Band 2.1 are următoarea componență: Csilla Gyorgi – voce; Vali Ivănescu – voce și chitară bass; Cristi Vețan – Chitară solo; Tavi Logoș – chitară electroacustică și Andrei Mezei – tobe și voce.

Trupa are deja în repertoriu trei piese proprii, compuse de Valentin Ivănescu (versuri: Dana Marcu).  Pentru concertul de la English Pub, Springtime Band 2.1 a mai pregătit cover-uri după clasici ai genului rock, jazz-blues și country rock, precum Doors, Ten Years After, Alannah Miles (”Black Velvet”) etc.

Sezonul de concerte și recitaluri deschis la English Pub de Pragu’ de Sus continuă cu trupe de valoare. Viitorul eveniment, asupra căruia vom reveni, este concertul live care va fi susținut susținut de apreciatul artist A.G. Weinberger în data de 26 august, de la ora 20. Evenimentul este organizat de Colțul de Cultură, în colaborare cu Vasile Gondoci.

Rezervări pentru ambele concerte se pot face la tel. 0722 / 561 561.

Articolul Springtime Band 2.1 pregătește primul concert în noua formulă apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*