Stadionul „Conpet” şi-a găsit cumpărător!

Marian Dima

Peste jumătate de milion de euro, mai precis 587.000 de euro, este preţul pe care Primăria Târgşoru Vechi îl va plăti pentru cumpărarea bazei sportive „Conpet”, din satul Strejnicu, care aparţine de autoritatea locală mai sus amintită!
După o primă fază a licitaţiei pentru stadionul Conpet şi baza sportivă aferentă (teren de antrenament, cantonament, spaţii de refacere şi sală de forţă, terenuri de tenis, parcare etc.), dedicată structurilor private, la care nu s-a înscris nimeni, societatea mai sus amintită a repetat procedura, permiţând şi autorităţilor publice să participe, consilierii din Târgşoru Vechi aprobând o decizie prin care să se cumpere acest complex sportiv aflat pe raza comunei lor! Practic, licitaţia, care a avut loc pe 29 octombrie, la sediul Conpet, a fost doar o formalitate, Primăria Tg. Vechi fiind singura care a achiziţionat caietul de sarcini şi a achitat taxele de participare şi garanţiile solicitate prin anunţul de licitaţie (aproximativ 1800 ron), ieri reprezentanţii celor două structuri semnând contractul.
În acest moment, stadionul „Conpet”, unde, vreme de aproape două decenii a evoluat una dintre cele mai vechi divizionare C – formaţia Conpet Ploieşti, găzduieşte meciuri ale clubului Petrosport (Liga Elitelor – juniori B şi juniori A) dar şi şedinţe de pregătire ale celor de la Petrolul Ploieşti, ambele „contra-cost”, odată cu preluarea clădirii cu suprafaţa construită de aproape 2000 de metri pătraţi de către autoritatea locală din Târgşor urmând să se stabilească noua strategie privind închirierea/întreţinerea acesteia.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*