Stadionul din Turnu Măgurele este aproape gata, dar gazonul nu este bun pentru a se juca meciuri

stadion turnu magurele 6Lucrările la stadionul din Turnu Măgurele sunt aproape gata după ce au fost construite tribunele, s-a făcut drenajul terenului, s-a pus instalația de nocturnă și s-a făcut terenul sintetic din spatele porții. Cu toate că stadionul este foarte modern, se pare că firma care a construit stadionul nu a luat în calcul prea mult gazonul deoarece azi când am vazut gazonul arăta foarte rău cu multe găuri unde nu crescuse iarba.

Cel mai probabil, până în vară nu se vor juca meciuri oficiale pe acest stadion. Din sezonul viitor va evolua aici Voința Turnu Măgurele și FCM Alexandria dacă se va înțelege cu Primăria din Turnu Măgurele și dacă va reuși să promoveze în Liga 2.

În acest moment, se mai lucrează la hotelul de lângă stadion unde se află și vestiarele, sala de mese și de conferințe. Cele două tribune ale stadionului din Turnu Măgurele au scaune și pot găzdui 1700 de persoane la meci.

stadion turnu magurele 1stadion turnu magurele 2stadion turnu magurele 3stadion turnu magurele 4stadion turnu magurele 5

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*