Stadionul UTA poate să pună Aradul pe harta competiţiilor sportive (P)

O investiţie importantă a administraţiei locale PNL dă forţă proiectelor sportive din Arad. Stadionul UTA este un punct de plecare important pentru echipa de suflet a Aradului, dar are şi potenţialul de a pune Aradul pe harta fotbalului românesc.

 Proiectul UTA este deja un succes: stadionul nou era piesa lipsă, pe lângă managementul sportiv de calitate. Cu investiţii importante an de an, cu peste 1 milion de euro alocaţi anual, administraţia PNL a susţinut proiectul UTA. Rezultatul este promovarea în Liga I, unde echipa face o figură frumoasă. „Anul acesta este dificil pentru orice administraţie, dar cred cu convingere că trebuie să fim consecvenţi, să credem în acest simbol al Aradului şi să găsim surse de finanţare pentru echipă”, a declarat Sergiu Bîlcea.

În plus, stadionul UTA poate să pună România pe harta competiţiilor sportive naţionale. „Stadionul a fost construit cu dificultăţi şi întârzieri. Încă sunt multe lucruri de făcut. Deşi nu am avut atribuţii directe, m-am implicat pentru a fi dus la bun sfârşit, pentru că am avut momentul promovării şi era păcat să îl ratăm. Acum cred că problemele sunt în spate şi trebuie să privim înainte, cu încredere. Stadionul ne va ajuta, trebuie să muncim să găzduim aici jocuri ale echipelor naţionale. Publicul din Arad merită să vadă pe viu, aici, naţionalele de fotbal. Aradul trebuie să câştige vizibilitate prin valorificarea stadionului. Sunt obiective pentru care sunt dispus să mă implic şi să muncesc, ca parlamentar”, a spus Sergiu Bîlcea, candidat pentru Camera deputaţilor din partea PNL Arad.

 

(Publicitate electorală)

0
0

Articolul Stadionul UTA poate să pună Aradul pe harta competiţiilor sportive (P) apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*