Stanciu este la un pas de a ajunge in Cehia: „Suntem concentrati sa-l aducem”

Nicolae Stanciu este foarte aproape de a pleca din Belgia, dupa ce conducerea clubului Sparta Praga si-a prezentat interesul pentru transferul romanului.

Zdenek Scasny, noul director sportiv al cehilor, a dezvaluit ca fostul jucator al FCSB-ului reprezinta o prioritate pentru el si  se concentreaza pe aducerea sa la Praga.

„Mi-ar placea foarte mult ca Stanciu sa vina aici. Suntem concentrati sa-l aducem pentru ca il cunoastem foarte bine. Avem nevoie de jucatori care sa poata juca 10 si 8, iar el e perfect. Nicolae este prioritatea mea din momentul in care am fost numit director sportiv. Vede jocul foarte bine, conduce mingea excelent, munceste mult si e o persoana foarte politicoasa”, a spus Scasny, potrivit Telekom Sport.

Bogdan Vatajelu declara si el in urma cu cateva zile ca ar fi incantat sa joace alaturi de Nicolae Stanciu: „Daca ar veni Stanciu, m-as bucura. imi doresc un alt roman la echipa. Dar acum ma gandesc ca sunt discutii, poate doar zvonuri. L-am intrebat si pe el legat de acest subiect. Mi-a spus ca nu stie sigur ce se va intampla, dar ca isi doreste sa joace mai mult. Stanciu s-ar incadra la orice echipa datorita calitatilor pe care le are”.

The post Stanciu este la un pas de a ajunge in Cehia: „Suntem concentrati sa-l aducem” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*