Start în Campionatul Municipal Timișoara: Universitatea de Vest – Timişul II Şag 3-0 (1-0). FOTO

O nouă echipă înscrisă în acest eşalon șase local, a Universității de Vest Timișoara, a debutat promiţător astăzi în ediția 2017/8 a Campionatului Municipal, cu un sec 3-0 pe CFR în faţa unei deținătoare la zi a titlului în această întrecere, CS Timişul II Şag.

Cum fotbalul se joacă pe goluri, oaspeţii au sfârșit prin a se recunoaște învinși după ce au ratat în două situaţii de unu la unu cu portarul Ardelean, care a barat miraculos la picioarele lui Bogdan și Cătălin Costea.

În minutul 18, Ionuţ Vucea l-a servit excelent pe Ionuţ Muj, care a plecat de unul singur spre poartă şi de la 17 metri a lobat mingea peste Holca, deschizând scorul.

Vizitatorii au ratat din nou prin Sârcă și Bogdan Costea iar astfel s-a încheiat prima repriză, cu un fragil gol avantaj pentru studenţi.

Și în mitanul secund tot portarul Ardelean s-a remarcat la şuturile lui Bogdan Costea în minutul 51, Muntean (min. 57) şi Dejan Ianoşev (63), iar cum fotbalul nu te iartă, cei care au înscris au fost tot studenţii, în minutul 71, prin Florescu, care a transformat o lovitură de la 11 metri corect acordată de arbitrul Elisei Balaj pentru un fault asupra lui Muj: 2-0.

Scorul putea lua proporţii dar transversala s-a opus la şutul lui Vucea din lovitură liberă de la 18 metri, ca mai apoi Bogorodiţă să trimită din 6 metri în stâlpul din stânga al porţii apărate de Holca, după ce a driblat şi portarul.

Scorul a fost stabilit de Vucea cu 6 minute înainte de finalul meciului, după ce a driblat tot ce i-a ieșit în cale şi a şutat la colţul lung: 3-0. De remarcat că cel mai bun jucător de pe teren a fost portarul Mircea Ardelean, născut în 1997.

*

UVT: Mircea Ardelean – Branimir Radovancovici, Cătălin Stănilă, Raul Kovacs, Dănuţ Bogorodiţă, Ionuţ Buda, Adelin Ţenche, Bogdan Florescu (min. 75, Flavius Pardoş), Ionuţ Muj, Ionuţ Vucea, Marius Similie.

Antrenori: Cristian Gălan şi Remus Datcu.

Timişul II Şag: Eusebiu Holca – Cristian Rusu (min. 65, Sorin Gheju), Laurenţiu Bere, Ioan Sârcă, Paul Sinitean, Iulian Munteanu, Cătălin Costea, Bogdan Costea, Dejan Ianoşev, Nicolae Buda şi Cristian Szatmari.

Antrenor: Iulian Munteanu. Pe bancă Florin Damian.

Arbitri: Elisei Balaj – Cornel Mihai şi Roxana Cişmaş Malac. Observator Alexandru Onaca.

Mai jos, fotografiile de pe CFR, dar până atunci să notăm că în această săptămână, începând de mâine, va continua prima etapă cu celelalte meciuri din cele două serii, după cum urmează:

Seria I

Electrica – CFR, ACS Ghiroda II – CSS Bega și CS Flacăra Parţa – Auto,

ASU Politehnica II – Luceafărul a fost amânat. Echipa AS Seceani II va sta. UVT – Şag II s-a disputat.

Seria II-a

Dragşina – Dedz Mid Sînmihaiul Român, Srbianca Giuchici – ACS Chişoda, CS Giroc-Chişoda – CSC Ghiroda Giarmata Vii, Electrometal – Albina.

Echipa ACS Kids Sînmihaiu Român va sta.

Sporttim va publica în timp util rezultatele, ierarhiile și programul viitor și pe coloana dreaptă, a clasamentelor.

The post Start în Campionatul Municipal Timișoara: Universitatea de Vest – Timişul II Şag 3-0 (1-0). FOTO appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*