Start la înscrieri! Cursuri gratuite pentru elevi, la Clubul Copiilor

Clubul Copiilor Lugoj a demarat înscrierile pentru anul școlar 2021-2022. Oferta este bogată, iar copiii pot participa gratuit la cursuri.
Modalitatea de înscriere este una simplă, indiferent dacă se efectuează fizic, la sediul instituției pe strada Comuna din Paris, numărul 5, în intervalul orar 9-18, de luni până vineri, sau on­line, prin formularul special dedicat disponibil pe pagina de facebook Clubul Copiilor Lugoj.

Oferta e­du­cațională cuprinde 58 de locuri la Atelierul fanteziei (vârsta minimă 6 ani); 28 de locuri la Ceramică (vârsta minimă 6 ani); 45 de locuri la Ecoturism Art Terra (vârsta minimă 7 ani); 25 de locuri la Meteorologie (vârsta minimă 7 ani); 45 de locuri la Cultură și civilizație engleză (vârsta minimă 6 ani); 20 de locuri la Cultură și civilizație franceză (vârsta minimă 6 ani); 96 de locuri la Dans mo­dern/Gimnastică (vârsta mi­nimă 5 ani); 58 de locuri la Infor­matică – Teh­nologia Informației și a Co­municațiilor (vârstă minimă 7 ani); 30 de locuri la Matematică (vârsta minimă 7 ani); 60 de locuri la Informatică – Programare (minim elevi de clasa a III-a); 20 de locuri la Șah (vârsta minimă 5 ani); 10 locuri la Robokids (pentru elevii claselor V – VIII); 72 de locuri la Mu­zică vocal instrumentală (vârsta mi­nimă 6 ani); 86 de locuri la Pictură/Desen (vârsta minimă 6 ani); 88 de locuri la Teatru (vârsta minimă 6 ani); 45 de locuri la Karting (vârsta minimă 7 ani) și 45 de locuri la Mu­zică folk (vârsta minimă 6 ani).

Fie­care profesor va putea efectua o selecţie în cazul în care numărul cererilor va depăşi numărul locurilor disponibile, prin testarea aptitudinilor elevu­lui/preșco­larului.

Pentru cercurile sportive este necesară o adeverință medicală din care să rezulte că elevul/preșcolarul este apt pentru efort fizic.

În perioada următoare Clubul Copiilor va transmite informații utile despre modalitatea de începere și de desfășurare a cursurilor.

Articolul Start la înscrieri! Cursuri gratuite pentru elevi, la Clubul Copiilor apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*