Start la Petrolul. Antrenament cu 2000 de suporteri în tribune

Petrolul îşi va relua în această seară pregătirile în vederea noului sezon.

Eveniment aşteptat cu nerăbdare la Ploieşti în această seară de la ora 19.00 la stadionul Ilie Oană. Octavian Grigore, antrenorul Petrolului, pune capăt vacanţei odată cu primul antrenament de după promovarea în Liga a III-a C. Sunt aşteptaţi la eveniment peste 2000 de spectatori la stadionul Ilie Oană în cadrul unei festivităţi care va fi, ca de obicei, incendiară.
Cum “găzarii” au în viitorul campionat un obiectiv unic, accederea în eşalonul secund, campania de transferări a fost una consistentă aducând la Ploieşti nume cunoscute în peisajul primei ligi precum Mirel Bolboaşă, Alex Ciocâlteu, Constantin Vagner sau Sergiu Arnăutu. Pe lângă aceştia au sosit alţi jucători interesanţi precum Paul Antoche, Marius Chindiş, Tudor Şaim, Alex Puchea sau Cosmin Lambru. S-a completat, pe de altă parte, şi banca tehnică odată cu aducerea lui Ciprian Pura ca antrenor secund.
După readaptarea la efort, care va fi efectuată la Ploieşti, va urma un cantonament centralizat la Braşov şi partide amicale cu parteneri precum ASA Târgu Mureş, Olimpia Râmnicu Sărat sau Progresul Spartac Bucureşti.
Petrolul ar urma să fie distribuită în C3 în următoarea ediţie de campionat de la nivelul Ligii a III-a.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*