Start la Sânnicolau Mare în turneul regional cu 10 echipe al junioarelor IV

Au trecut de prima fază a competiției, cea la nivel județean, iar începând de astăzi s-au reunit în turul secund al Campionatului Național de handbal feminin pentru junioare IV, pe plan regional, în vestul țării, cu formații ale unor cluburi din Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș. Sala ”Ioan Morar” din Sânnicolau Mare a fost însuflețită vineri dimineață de glasurile cristaline ale elevelor, fiecare cu emoțiile lor și dorința de a juca pe cât de bine…

Iar după-amiază a avut loc o nouă reuniune tot cu 4 meciuri, încă opt partide fiind programate sâmbătă, ceva mai vremelnic, de la orele 9 respectiv 14, iar ultimele patru duminică, de la ora 9.

Handbalul feminin juvenil timișean este reprezentat pe Aranca de 4 formații, la fel cel hunedorean, iar județul Caraș-Severin are două exponente pe terenul acoperit al celui mai vestic oraș al țării, cu mențiunea că fiecare grupare are parte de patru apariții în turneul regional. 

Prima a și fost bifată în cazul majorității protagonistelor în reuniunea inaugurală la matineu, ridicarea cortinei fiind oferită de la ora 10 de un strâns duel direct timișean, AHC Cîtu Timișoara – HC Jimbolia 16-13 (6-5). A urmat scorul dimineții, Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița – CFR Simeria 24-2 (15-0), iar apoi o dispută a Văii Jiului, CSȘ Petroșani – CS M.V. Vulcan 23-20, la pauză 16-7. Iar prima reuniune s-a încheiat cu duelul timișean de la ora 13, cedat de gazde, CS Unirea Sânnicolau Mare – ACS Leu Giarmata 16-18 (7-9).

Iar la orele după-amiezii a avut loc intrarea în întrecerea regională și a celorlalte două echipe participante, CSȘ Hunedoara, la debut împotriva lui HC Jimbolia, iar cărășencele de la CS Golden Kids Bocșa în compania lui CSȘ Petroșani.

Meciurile vor continua așadar sâmbătă și duminică, tot în cadrul acelorași grupe a câte 5 formații, una, reunindu-le pe AHC Cîtu, HC Jimbolia, Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița, CSȘ Hunedoara și CFR Simeria, iar cealaltă, în componență cu gazda CS Unirea, ACS Leu Giarmata, CS Golden Kids Bocșa, CSȘ Petroșani și CS M.V. Vulcan.

Duminică va avea loc și ultima deplasare a senioarelor divizionare timișence în ediția 2018-2019 a ligii secunde, de la ora 14:30, în sala Polivalentă din Reșița: CSU – CSU Universitatea de Vest, în etapa a XIX-a din Seria D în Divizia A. 

The post Start la Sânnicolau Mare în turneul regional cu 10 echipe al junioarelor IV appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*