Stațiile pentru transportul public local din Ploiești au început să aibă… „buletin de municipiu”

N. D.

După o lungă perioadă de timp în care stațiile pentru mijloacele de transport în comun din Ploiești erau mai mult decât insalubre, cu canapele lipsă și cu geamuri sparte, situații care au fost semnalate, de nenumărate ori, și în ziarul Prahova, se pare că aceste spații vor avea, în sfârșit,…”buletin de municipiu”! Primăria Ploiești, prin S.C. Transport Călători Express S.A., a anunțat că au fost demarate activitățile de reparare și igienizare la nivelul stațiilor pentru transportul public local, dar și de ridicare a tonetelor neutilizate din oraș.
Potrivit municipalității, S.C. TCE S.A. Ploiești deține un număr de 68 de stații dotate cu copertine aferente transportului de călători efectuat cu autobuze și alte 40 aferente transportului de călători efectuat cu tramvaie. Astfel, activitatea de igienizare a stațiilor pentru călători implică și curățarea pereților din plexiglas sau policarbonat ai acestora, pe care sunt lipite diferite afișe, până în prezent astfel de acțiuni având loc în stațiile din Bd. Republicii (Galeriile comerciale, din fața Palatului Administrativ), din Bd. Independenței (Poștă, rondurile 1 și 2); Bd. Republicii (Mega Image, atât stația de autobuz, cât și cea de tramvai; 8 Martie, Școala “Sf. Vasile”); Strada Gh. Gr. Cantacuzino (Păltiniș, Ienăchiță Văcărescu); Spitalul Județean (stațiile de îmbarcare, debarcare), Cramele Halewood (stațiile îmbarcare, debarcare), Șoseaua Nordului (stațiile Castor, Complex Meșteșugăresc, stațiile îmbarcare și debarcare de la Complexul Mic și Complexul Mare ), Șoseaua Vestului (stațiile îmbarcare și debarcare din str. Deltei, Hotel Nord și ACR). De asemenea, s-au executat și acțiuni de modernizare și reparare, inclusiv a copertinelor, din stațiile TCE din Bd. Independenței, la cele din străzile Mihai Bravu, Mircea cel Bătrân, Găgeni, Mărășești, Bd. Republicii, Șoseaua Vestului, Șoseaua Nordului.
Activitățile de igienizare și reparare executate la nivelul stațiilor pentru transportul public local vor include toate stațiile existente în municipiul Ploiești, în acest context municipalitatea rugând cetățenii să fie responsabili și să mențină curățenia, printr-un comportament civilizat.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*