Ștefan Nanu (ACS Poli), 1-3 (1-0) cu Chindia: ”Mulți se plâng că în partea a doua cad fizic. E și o problemă de valoare, suferim și la selecție…”

ACS Poli și-a complicat și mai mult situația pe penultima treaptă a subsolului Ligii 2 după ce pentru a treia oară din 5 apariții acasă în acest campionat a cedat puncte în Timișoara după ce a condus la pauză cu 1-0, astăzi de la ora 15 repetând pe ”Electrica” în fața Chindiei în ascensiune pe locul 3 ceea ce pățea și cu brăilenii, 2-2, respectiv cu Sportul Snagov, 1-2 de la 1-0. În etapa intermediară a fost chiar 1-3 de la 1-0 după 45 de minute, antrenorul principal al bănățenilor reliefând marea diferență între etalările de la o repriză la alta, nu doar pentru prima dată în actuala campanie…

”Valoarea, asta este, iar problema e că până la iarnă nici nu putem aduce nimic. Suferim la selecție, deși potențial este, dar aceasta este valoarea. Potențial există, însă în repriza a II-a intervine altceva, atitudine, automulțumirea, iar unii nici nu mai pot fizic. Și nici n-am pe posturi jucători cu care să-i înlocuiesc…”, a spus la încheierea partidei Ștefan Nanu, al doilea antrenor al lui ACS Poli în acest tur, după Ionel Ganea.

 

Timișorenii au cedat în ultima nici jumătate de oră un minim avantaj, de la 1-0 la 1-3 cu Chindia: ”Am fost cu 3 copii, în câmp cu Codrea și Haruț la mijlocul terenului, fără experiență, iar astfel la un moment dat cedează și fizic. Mulți se plâng că în repriza a doua cad fizic, dar nu pot înlocui, căci banca noastră nu e lungă, iar în plus avem și probleme de sănătate, cum a fost cazul cu Basic și Milan, au mâncat ce-au mâncat și asta e… E foarte, foarte greu așa, foarte greu. Prima parte a fost foarte bună, dar am mai avut reprize întâi foarte bune, pe când în cea de-a doua am încasat foarte ușor. Pe mingi pierdute, din pozițional, deși le-am spus ce trebuie să facă. Iar după această răsturnare defavorabilă de la 1-0 la pauză la 1-3, și eu sunt acum puțin debusolat. Au fost reprize total diferite, diametral opuse. Iar dacă la 1-0 înscriam, la Drăghici, se închidea și jocul, însă așa rămâne imprevizibil, și chiar și pe fondul unui joc bun poți pierde…”

În weekend, sâmbătă de la ora 11, în etapa a XII-a, la Petroșani: ”Urmează la Energeticianul, echipă care are un buget foarte mare, cu foarte mulți jucători de calitate, încât pot să-și facă două echipe, pe când noi suntem nevoiți cu copii, să-l jucăm pe Toboșaru…” Următorul meci acasă al lui ACS Poli este tocmai cu ASU Politehnica Timișoara, după care Melinte și compania vor juca la Cluj.

Programul viitor, pe coloana clasamentelor. Filmul jocului de pe ”Electrica” și spusele lui Moldovan, în consemnări publicate anterior. Revenim și cu fotografiile…

The post Ștefan Nanu (ACS Poli), 1-3 (1-0) cu Chindia: ”Mulți se plâng că în partea a doua cad fizic. E și o problemă de valoare, suferim și la selecție…” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*