Stejar, extremă, urgență! PNL Timiș organizează ”pe fugă” alegeri la Lugoj

Casa de Cultură a Sindicatelor din Lugoj va găzdui astăzi, 3 august, de la orele 17, ședința Comitetului de Coordonare Local al Partidului Național Lugoj.
Reprezentanții organizației PNL Timiș au comunicat că ”decizia organizării adunării generale a fost luată ca urmare a neorganizării acestei adunări generale de alegeri de către Biroul Permanent Local al PNL Lugoj până la această dată”.

Din cauza scandalurilor din ultima perioadă existente în cadrul PNL Timiș, cel mai probabil, mai mulți membri ai PNL Lugoj nu vor da curs convocării la această ședință de alegeri, organizată de către Secretariatul General Județean.

Măsura de la ”centru” a fost luată în urma deciziei liberalilor lugojeni de a nu organiza alegeri în sânul filialei, nemulțumiți de modul în care conducerea PNL Timiș pregătește alegerile județene, reprogramate pentru data de 7 august.

Statutul PNL prevede că nu pot fi realizate alegeri în filiala județeană dacă acestea nu s-au făcut în toate municipiile acelui județ și în cel puțin 60% din organizațiile locale.

Primarul Lugojului, Claudiu Buciu, președintele demis al organizației locale este cunoscut pentru poziția sa față de Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș și Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare, cel care este considerat că se află în spatele măsurilor luate de șeful administrației județene.

Cu câteva zile în urmă, Buciu  a declarat că cei doi violează democrația.

”Nu vom participa sub nici o formă la această siluire a PNL Timișoara și a PNL Timiș de către doi luptători pentru liniștea deplină și consensul unanim. Ar fi o onoare pentru noi să fim suspendați, excluși, radiați, sau șterși de acești măsluitori cu chip de PNL-iști. Va fi însă cu adevărat onorabil să scăpăm Timișoara și Timișul de rușinea aducerii în derizoriu a valorilor liberale”, a spus Claudiu Buciu.

Articolul Stejar, extremă, urgență! PNL Timiș organizează ”pe fugă” alegeri la Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*