Steliano Filip, dupa plecarea lui Paul Anton: „Sunt cel mai indreptatit sa port banderola de capitan”

Dinamo si-a transferat capitanul la Anji, astfel ca plecarea lui Paul Anton va da batai de cap in ceea ce priveste banderola de capitan.

Steliano Filip se considera indreptatit sa preia pozitia de lider de la Anton, avand ca argument faptul ca se afla de mic in curtea clubului Dinamo.

„Nu mi-a placut niciodata aceasta discutie, dar da, consider ca sunt cel mai indreptatit sa port banderola, pentru ca sunt de foarte mult timp la echipa si stiu ce inseamna Dinamo. Sunt in stefan cel Mare de cand eram copil, aici m-am format ca om si am aproape 150 de meciuri numai in Liga I pentru Dinamo. Nu mai vorbesc de celelalte competitii.

La fel si Hanca. E prietenul meu si e unul dintre liderii vestiarului. Ca si Nedelcearu, de altfel. Cu totii suntem dinamovisti adevarati, stim ce inseamna acest club si am trecut prin multe, deci meritam titulaturile de lideri ai echipei” , a declarat Steliano Filip, potrivit Telekom Sport.

The post Steliano Filip, dupa plecarea lui Paul Anton: „Sunt cel mai indreptatit sa port banderola de capitan” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*