Steop, eliminare a Ripensiei la Biled: ”Asta am decis înainte, să joace și cei care au apărut mai puțin până acum”

După o primă înfrângere în Liga 2 și înaintea unui meci acasă cu nou-promovata Metaloglobus tot în campionat, Ripensia Timișoara a suferit un eșec și la debutul în actuala ediție a Cupei României, fiind scoasă din cursă de vicecampioana ligii a patra timișene, Voința Biled, actualmente a 7-a în ”D”, ”buturugă mică” răsturnând ”carul mare” cu 8 noi titulari față de ieșirea din weekend la Chindia, printre care și căpitanul Popa, absent în Dâmbovița.

Remus Steop, antrenor principal al ocupantei podiumului în Liga 2, a spus după eliminarea cu 1-0 (0-0) că ”e o înfrângere în Cupa României, competiție în care se poate întâmpla însă orice, dar chiar și așa n-am fi avut voie să pierdem astăzi, însă din păcate am fost eliminați. Sperăm să ne revenim până la jocul de campionat, să recuperăm accidentații și pe cei care au jucat astăzi până la meciul de sâmbătă. Felicit echipa gazdă pentru determinarea cu care a jucat și în urez succes în continuare!”

Steop a argumentat opțiunea de a apela în majoritate la alți titulari decât cei aliniați de regulă în campionat prin a zice că ”asta am decis înainte, am hotărât să evolueze și cei care au jucat mai puțin până acum, am avut oricum și 3 accidentați de la ultimul meci, iar pe alții i-am menajat. N-am un lot într-atât de mare încât să îmi pot permite să duc cu același număr de jucători ambele competiții, în paralel. Așa încât asta am decis înainte, și au avut prilejul să joace majoritatea dintre cei care evoluaseră mai puțin, însă din păcate n-am avut succes. Chiar și așa, ne-am creat câteva ocazii pe care n-aveam voie să le ratăm. Am venit să câștigăm, căci fiecare meci e foarte important pentru noi, dar asta e, o luăm de la capăt și sperăm să ne reabilităm în campionat”.

Steop a mai explicat și că ”foarte mulți dintre cei care au apărut astăzi n-au prea jucat în ultima vreme, nu erau în ritmul competițional dar m-aș fi așteptat totuși de la ei la mai multa voință de a juca și determinare. Stoi e accidentat, Heckso de la ultimul joc, Bobină a avut probleme familiale, iar pe ceilalți am hotărât a-i menaja, căci au jucat în toate meciurile de campionat”.

Tehnicianul timișorenilor a mai răspuns și că ”arbitrajul nu-l comentez în general și nu-l comentez nici acum, dar e păcat că la ocaziile foarte, foarte clare pe care le-am avut n-am reușit să înscriem”.

Anticipând meciul acasă de sâmbătă de la ora 11, din etapa a opta a Ligii 2, cu Metaloglobus, nou-promovată care încă n-a pierdut în deplasare, 0-0 la Șiria, 2-0 pe ”Știința” cu ASU Politehnica și 1-1 la Suceava, învingând în plus în ultima apariție în București, 1-0 cu Luceafărul, Steop a admis că ”va fi foarte greu, așa cum toate meciurile sunt grele pentru Ripensia, dar la fel și pentru adversarii noștri, va fi între două echipe care vor să joace. Am mare încredere în jucătorii mei și sper că vor fi cu toții apți 100% din punct de vedere medical și psiho-fizic”.

Revenim cu fotografiile de la meciul eliminatoriu AS Voința Biled – Ripensia 1-0 (0-0) dar și cu alte declarații…

The post Steop, eliminare a Ripensiei la Biled: ”Asta am decis înainte, să joace și cei care au apărut mai puțin până acum” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*