Sticla Turda i-a dat opt Armenopolisului şi s-a dus la trei puncte în faţa locului doi. Pentru gherleni a jucat şi o parte dintre cei „plecaţi”

Sticla Arieşul Turda a câştigat categoric meciul restanţă cu Armenopolis Gherla, 8-1, care a contat pentru etapa a opta a Ligii a IV-a.

Partida s-a disputat marţi după-amiază, iar tăvălugul turdenilor a pornit după cea mai mare ratare a partidei, care le-a aparţinut gherlenilor.

Rad a scăpat singur cu Marcel Lăkătuş după o gafă în apărarea gazdelor, însă a trimis pe lângă poartă, iar de atunci a existat o singură echipă pe teren.

După o ocazie asemănătoare şi a turdenilor, ratată de David, Sticla a marcat de trei ori în opt minute până la pauză, prin Soporan, Silaghi şi David. Cu patru dintre jucătorii care au “plecat” de la Armenopolis, în urmă cu două săptămâni, în teren, veniţi în primul rând pentru a îngroşa lotul oaspeţilor, gherlenii, pentru care au jucat şi câţiva juniori, au mai primit cinci goluri după pauză.

Silaghi a realizat hattrick-ul, Chişu a reuşit o dublă, iar Bituleanu a fost celălalt marcator al gazdelor, Stan David transformând o lovitură de la 11 metri pentru gherleni şi stabilind scorul final. Cu acest 8-1, turdenii s-au distanţat la trei puncte în fruntea clasamentului, având un golaveraj de + 63.

Sticla Turda

Au mai intrat: Mărginean, Tothăzan, Mărie, Bituleanu, Chişu. Antrenor: Artur Podar

Armenopolis Gherla

Au mai intrat: Gârda, Cadar, Roman S. Antrenor: Cristi Vedean

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*