Stimați lugojeni

Am hotărât să candidez la funcția de Consilier local ca independent datorită experienței în administrația locală și a competențelor profesionale pe care le am în mai multe domenii de activitate, dobândite timp de 40 de ani, ca profesor inginer la Liceul ”Coriolan Brediceanu” și la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu”.
Am fost președintele filialei ALDE Lugoj, până în luna august, când am fost dat afară, deoarece nu am acceptat anumite compromisuri și aranjamente.

În spatele acestor acțiuni a fost actualul primar Boldea Francisc, care l-a numit în locul meu pe unul dintre cei mai vestiți politicieni din Lugoj, pe dl. Bologa Gheorghe, care a fost membru marcant când în PNL, când în PSD, profitând cât a putut de ambele partide.
Cunosc foarte bine problemele cu care se confruntă orașul nostru în ultimii ani, din cauza conducerii iresponsabile a actualului primar Boldea Francisc, susținut de așa zișii consilieri PSD, care nu au făcut altceva decât să tacă și să voteze toate aberațiile mintale ale primarului.

Pentru următorii patru ani voi susține următoarele:

În domeniul sănătății, este necesară dotarea în continuare a Spitalului Municipal cu aparatură modernă și în special cu un RMN și acreditarea labo­ratorului, pentru a face analize și gratuit, și contra cost. Moder­nizarea școlilor prin dotarea cu mobilier și aparatură modernă. Reparația capitală a Liceului ”Iulia Hașdeu”, în prima etapă fațada.

Finalizarea introducerii noii rețele de apă potabilă, lucrare începută în anul 2007, nefinalizată și ceea ce s-a efectuat de proastă calitate. Sunt zeci de străzi pe care s-a introdus conducta, apoi s-a asfaltat și s-a făcut și trotuarul.

Branșarea de urgență a locuințelor particulare și a blocurilor de către o firmă din Lugoj. Încredințare directă și legală la SC ”Meridian 22”.
Modernizarea celor două uzine de apă și în special Uzina de Apă nr. 1, care produce apa cea mai bună.

Dotarea serviciului de salubritate cu utilaje performante și în special cu un utilaj performant pentru măturarea străzilor.
Înființarea în cadrul Primăriei a unei secții pentru repararea drumurilor, trotuarelor, podețelor și a canalizării.

Amenajarea și marcarea locurilor pentru parcare pentru închirierea cu plata de 10 lei pe lună de către locatari, ca și în alte orașe.
Amenajarea în cartierele de blocuri a unor locuri speciale betonate, eventual îngrădite, pentru pubelele de gunoi menajer.

Vă promit că, dacă îmi veți acorda votul la alegerile locale din 27.09.2020, o să vă re­pre­zint cu cinste și demnitate în Consiliul local.

Cu stimă și respect,
Prof. ing. Haneș Ioan

Articolul Stimați lugojeni apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*