Archive for the ‘Liga 1’ Category

Liga I: CFR Cluj câștigă al șaptelea titlu din istorie, arădeanul Panin ajunge la 15 trofee în „alb-vișiniu”!

CFR Cluj nu a lăsat să îi scape ocazia unui

Articolul Liga I: CFR Cluj câștigă al șaptelea titlu din istorie, arădeanul Panin ajunge la 15 trofee în „alb-vișiniu”! apare prima dată în Sportarad.

CFR Cluj este campioana României pentru a patra oară consecutiv!

Marți seara, CFR Cluj s-a impus pe terenul lui FC Botoșani și a devenit Campioana României, ediția 2020-2021! Formația pregătită de Edward Iordănescu avea nevoie de un succes la Botoșani ca să triumfe în Liga 1. S-a impus cu 1-0 după autogolul lui Țigănașu din minutul 53, jucător care în prima repriză a fost aproape […]

Liga I, etapa a 8-a: Și Dinamo și-a rezolvat în mare măsură salvarea, FCSB – tot mai departe de titlu!

Play-off, etapa 8 Vineri, 14 Mai 2021, ora 17:30 Academica

Articolul Liga I, etapa a 8-a: Și Dinamo și-a rezolvat în mare măsură salvarea, FCSB – tot mai departe de titlu! apare prima dată în Sportarad.

Liga I: Astra pierde și la Mediaș și Badea îl schimbă pe Neagoe pe banca tehnică, Dinamo, tot mai aproape de salvare la al patrulea succes consecutiv!

Astra Giurgiu are un nou antrenor, după despărțirea de Eugen

Articolul Liga I: Astra pierde și la Mediaș și Badea îl schimbă pe Neagoe pe banca tehnică, Dinamo, tot mai aproape de salvare la al patrulea succes consecutiv! apare prima dată în Sportarad.

Liga I: Clinceniul și mai ales Sepsi le pun piedică favoritelor la titlu, UTA rămâne la 4 puncte de locurile de baraj!

Play-out, etapa 7 Duminică, 9 mai 2021, ora 19:00 Universitatea

Articolul Liga I: Clinceniul și mai ales Sepsi le pun piedică favoritelor la titlu, UTA rămâne la 4 puncte de locurile de baraj! apare prima dată în Sportarad.

Liga I, etapa a 6-a: Dinamo iese din zona roșie după al treilea succes la rând, UTA are minge de meci contra codașei Poli Iași!

Play-off Miercuri, 5 mai 2021, ora 19:00 Sepsi Sfântu Gheorghe

Articolul Liga I, etapa a 6-a: Dinamo iese din zona roșie după al treilea succes la rând, UTA are minge de meci contra codașei Poli Iași! apare prima dată în Sportarad.

Liga I, etapa a 5-a: Burcă o ține pe CFR Cluj în fotoliul de lider, FCSB nu câștigă de trei meciuri

Play off Sâmbătă, 1 Mai 2021, ora 17:30 Botoşani –

Articolul Liga I, etapa a 5-a: Burcă o ține pe CFR Cluj în fotoliul de lider, FCSB nu câștigă de trei meciuri apare prima dată în Sportarad.

Liga I, etapa a 4-a: După CFR Cluj, Craiova o bate și pe FCSB și lupta la titlu ia foc, Dinamo și Viitorul câștigă, UTA mai are 3 puncte de un loc de baraj!

Play-off Miercuri, 28 aprilie, ora 16,30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Articolul Liga I, etapa a 4-a: După CFR Cluj, Craiova o bate și pe FCSB și lupta la titlu ia foc, Dinamo și Viitorul câștigă, UTA mai are 3 puncte de un loc de baraj! apare prima dată în Sportarad.

Imperial învinge pe United la Galați și conduce cu 2-1 în finala Ligii I la futsal!

Imperial WET Miercurea Ciuc a câștigat astăzi la Galați, scor 4-1 (1-0), meciul trei al finalei Ligii I la futsal. După 1-1 la Miercurea Ciuc, harghitenii s-au impus pe terenul celor de la CS United Galați și sunt la o victorie de un nou titlu după cel de acum doi ani. Meciul 4 al finalei […]

Liga I: Voluntariul o lasă pe Viitorul pe loc de baraj, marți începe etapa a 4-a play-outului!

Play-off Sâmbătă, 24 aprilie 2021, ora 20:30 CFR Cluj –

Articolul Liga I: Voluntariul o lasă pe Viitorul pe loc de baraj, marți începe etapa a 4-a play-outului! apare prima dată în Sportarad.