Archive for the ‘Liga 3’ Category

Baloteștiul alunecă periculos. Călin rămâne optimist

CS Balotești nu a pus probleme slătinenilor în confruntarea de pe teren propriu CSM Slatina duce bine lupta pentru supremație cu Progresul Spartac. Dacă bucureștenii s-au impus fără probleme pe terenul echipei secunde a Voluntariului, scor 3-0, oltenii au câștigat, la rândul lor, categoric, disputa cu CS Balotești. Chiar dacă ilfovenii au ajuns pe loc retrogradabil, după un tur de Citeste mai departe

Trezirea după pauză. Repriză excelentă pentru Afumați

CS Afumați a avut parte de o repriză secundă perfectă în disputa cu Metalul Buzău La capătul primei reprize echipa din Buzău confirma statutul de care s-a bucurat în acest sezon în disputele din deplasare. Gazdele deschideau scorul prin Costi Ispir, cu un autogol, în timp ce Mihalache restabilea, la scurt timp, rezultatul primei reprize. Actul secund a adus o Citeste mai departe

Onțel și restul. Victorie clară pentru SC Popești Leordeni

CS Popești Leordeni s-a impus clar în disputa de pe teren propriu cu Poseidon Limanu Meci la discreția echipei antrenate de Sorin Colceag în disputa cu Poseidon Limanu 2 Mai. Gazdele au forțat și au obținut finalmente un succes convingător, la scor, 3-1. Cristian Onțel s-a numărat și de această dată pe lista marcatorilor deschizând drumul echipei sale către succes. Citeste mai departe

Nou-promovata Fortuna, prim eșec afară în tur. Gloria răstoarnă scorul, prim succes acasă în tur: Cermei – Becicherecu Mic 2-1 (0-1)

Repriza a doua a penultimei deplasări din sezonul de toamnă a adus nou-promovatei timișene întâia înfrângere afară din acest campionat, gazdele mai slab clasate egalând la mijlocul părții secunde a meciului jucat sâmbătă de la ora 14 în etapa a 13-a din seria vestică a Ligii 3 și înscriind golul victoriei în ultimul sfert de oră. Implicit, prim succes acasă în tur pentru arădeni, care aproape au înjumătățit handicapul de puncte față de învinșii lor de astăzi, punând punct unei serii negre pe teren propriu, 2-4 cu Viitorul Dăești, 1-1 cu cei din Lipova, Filiași și Horezu, respectiv 1-3 cu LPS Cetate Deva: CS Gloria Lunca Teuz Cermei – ACS Fortuna Becichercu Mic 2-1 (0-1).

The post Nou-promovata Fortuna, prim eșec afară în tur. Gloria răstoarnă scorul, prim succes acasă în tur: Cermei – Becicherecu Mic 2-1 (0-1) appeared first on sporttim.ro.

Liderul, desprins și cu două penaltiuri. 1-0 până în minutul 67: U Craiova 1948 – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 4-0 (0-0)

Invincibila fruntașă a Seriei a IV-a și-a mai trecut în cont o victorie și în antepenultima etapă a turului, înscriind strict după pauză împotriva timișenilor ocupanți ai locului patru: U Craiova 1948 – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 4-0 (0-0).

The post Liderul, desprins și cu două penaltiuri. 1-0 până în minutul 67: U Craiova 1948 – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 4-0 (0-0) appeared first on sporttim.ro.

Alb-verzii, primele eșecuri cuplate din tur: Flacăra Horezu – CSC Dumbrăvița 2-1 (2-0)

Etapa a 13-a a seriei vestice în Liga 3 le-a adus alb-verzilor premiera cuplării unor înfrângeri în actualul campionat, și tot cu 2-1, după cel înregistrat acasă cu liderul imbatabil din Craiova. O fostă secund clasată, alunecată pe locul 9 după ce a pierdut în serie ultimele 3 partide, a dispus de vizitatorii ocupanți ai poziției a șasea, depășindu-i cu un punct în ierarhie: Flacăra Horezu – CSC Dumbrăviţa 2-1 (2-0).

The post Alb-verzii, primele eșecuri cuplate din tur: Flacăra Horezu – CSC Dumbrăvița 2-1 (2-0) appeared first on sporttim.ro.

Șoimii, al treilea succes la rând la 4 diferență: Lipova – ACS Poli 4-0 (2-0) la Pâncota

Vicecampioana ediției trecute a seriei vestice în Liga 3 și-a reamintit de bunul parcurs din campania precedentă, iar odată apropiată de podiumul ierarhiei a adăugat al treilea triumf consecutiv la 4 goluri diferență, după un alt 4-0 la Pâncota cu CS Viitorul Dăești și 1-5 la Sebiș săptămâna trecută, cu CS Național. Este a treia victorie succesivă la zero acasă pentru arădeni, dar și a șaptea apariție consecutivă fără înfrângere, cu 16 puncte acumulate din ultimele 18 posibile. Și totuși, scorul este binișor exagerat în fața penultimilor clasați, la a cincea apariție la rând fără succes pe teren: Șoimii Lipova – ACS Poli Timișoara 4-0 (2-0).

The post Șoimii, al treilea succes la rând la 4 diferență: Lipova – ACS Poli 4-0 (2-0) la Pâncota appeared first on sporttim.ro.

Fără emoții pentru Slatina. Câte un gol pe repriză la Balotești

CSM Slatina s-a impus așteptat în deplasarea de la Balotești Garnitura antrenată de Augustin Călin nu a putut strica socotelile formației slătinene care se luptă, în principal, cu Progresul Spartac pentru prima poziție a clasamentului în C3. O formație adversă cu mulți jucători consacrați, cu trecut inclusiv în prima ligă, CSM Slatina s-a impus cu 2-0. Marian Vlada, pe finalul Citeste mai departe

Fără drept de apel. Progresul Spartac a câștigat clar la Voluntari

Liderul din C3 s-a impus fără emoții în deplasarea de la Voluntari O echipă imprevizibilă, cu rezultate contradictorii, FC Volunari 2 a suferit o adevărată corecție în propriul fief. Confirmând perioada excelentă pe care o traversează, cu o primă poziție în clasament meritat acontată, Progresul Spartac a făcut instrucție cu echipa antrenată de Cosmin Bărcăuan. A ieșit un succes fără Citeste mai departe

Ziua lui Teodorescu. Victorie importantă pentru CS Tunari

CS Tunari a cucerit trei puncte mari în deplasarea de la Modelu Despărțite de două puncte în clasamentul la zi, în favoarea gazdelor, Înainte Modelu și CS Tunari s-au angrenat într-o dispută spectaculoasă. Ilfovenii au acontat o victorie importantă,4-3, pe finalul turului de campionat, după un meci cu multe goluri, șapte. A ieșit în relief, de această dată, în contul Citeste mai departe