Stoican nu mai e antrenorul Petrolului, Stan trebuie să-i caute înlocuitor până la finalul săptămânii

Petrolul Ploieşti s-a despărţit, oficial, astăzi, 11 decembrie, de antrenor Flavius Stoican, după 21 de etape din actualul sezon. Preşedintele Marius Stan rămâne pe poziţie şi trebuie să anunţe în şedinţa de pe 14 decembrie a Adunării Generale a Asociaţilor clubului Petrolul propunerea pentru noul antrenor, cât şi strategia care să asigure atingerea obiectivului propus: promovarea în Liga 1 la finalul acestui sezon. Petrolul e la finalul primei părţi a sezonului abia pe locul 8, la zece, respectiv şase puncte de primele două locuri direct promovabile şi la patru puncte de poziţia care duce la baraj.

Iată comunicatul clubului Petrolul:

”Flavius Stoican a decis încetarea raporturilor contractuale cu FC Petrolul Ploieşti

În cursul acestei dimineţi a avut loc o întâlnire administrativă de analiză tehnică a parcursului echipei de seniori în prima jumătate a campionatului Ligii a 2-a sezon 2019-2020, şedinţă la care au participat reprezentanţi ai Partenerului Finanţator Veolia, Preşedintele Clubului, dl Marius Stan, precum şi antrenorul echipei de seniori, dl Flavius Stoican.

Odată cu prezentarea raportului tehnic, dl Flavius Stoican a solicitat conducerii Clubului şi Partenerului Finanţator Veolia încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale, fără alte obligaţii financiare. Pe deplin conştient de parcursul oscilant al echipei şi totodată încrezător asupra îndeplinirii obiectivului declarat, de promovare în primul eşalon, dl Flavius Stoican a înţeles necesitatea unei schimbări la nivelul colectivului tehnic, decizia domniei sale sperând să aducă un suflu nou echipei.

Preşedintele Clubului, dl Marius Stan a fost mandatat ca până la şedinţa A.G.A. din data de 14 decembrie 2019, să identifice şi să propună un nou antrenor principal, precum şi o strategie care să asigure atingerea obiectivului propus.

FC PETROLUL PLOIEŞTI îi mulţumeşte dlui Flavius Stoican pentru întreaga activitate depusă şi îi urează mult succes în proiectele sale profesionale de viitor”.

12 victorii, 7 egaluri şi 5 înfrângeri, rezultatele obţinute de Flavius Stoican ca antrenor la Petrolul

Flavius Stoican a dat semnale încă după desfăşurarea ultimului meci din acest an, eşecul de la Arad, 0-3 cu UTA, că îşi va da demisia în şedinţa pe care clubul Petrolul o avea programată astăzi. În şedinţa din vestiar de la finalul jocului cu UTA a lăsat de înţeles jucătorilor că nu va mai continua, iar la conferinţa de presă a spus că nu ia decizii la cald, însă în discursul său a folosit cuvinte în care a vorbit despre posibilitatea ca Petrolul să continue fără el.

Cu Flavius Stoican antrenor, Petrolul a înregistrat în Liga 2 9 victorii, incluzând-o şi pe cea anulată cu Daco-Getica, 7 egaluri şi 5 înfrângeri, echipa fiind clasată după 21 de etape pe locul 8. În Cupa României, Petrolul a obţinut trei victorii, 1-0 cu Sportul Snagov şi Industria Galda şi 7-0 cu Sănătatea Cluj, şi este calificată în sferturile de finală ale competiţiei. Campionatul Ligii 2 se va relua la finalul lunii februarie 2020, iar Petrolul are meci pe teren propriu, cu Dunărea Călăraşi..

0
0

Articolul Stoican nu mai e antrenorul Petrolului, Stan trebuie să-i caute înlocuitor până la finalul săptămânii apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*