Strategii profitabile la pariuri

StrategiiPentru a iti creste sansele de a genera profit la pariuri pe termen mediu si lung, nu doar pe termen scurt, indicat ar fi sa nu mizam haotic, ci pe baza unei strategii.

Aici nu ne referim neaparat la strategii privind tipul de pariu pe care sa-l plasezi, ci la cele referitoare la “money management” sau, cu alte cuvinte, la stabilirea constienta a mizelor pentru fiecare pariu. Sigur, cota este si ea foarte importanta. Pe Internet poti gasi oricate strategii doresti cu o simpla cautare, fiind destul de usor de a inventa una, insa nu toate sunt benefice. Mai jos vom prezenta 3 strategii care au dat rezultate pe termen lung in randul mai multor pariori, strategii recunoscute de multi drept cele mai bune.

1. Easy Money

O strategie pe cat de riscanta, pe atat de profitabila este Easy Money. Strategia se caracterizeaza plasand mize medii sau mari pe cote foarte mici, pentru ca mai apoi intregul castig generat in urma acelui pariu sa il plasezi pe alta cota foarte mica si asa mai departe, pana vei obtine un profit multumitor. Am recomanda ca fiecare pariu plasat urmand aceasta strategie sa fie singur pe bilet, deoarece riscul va creste direct proportional cu numarul de meciuri de pe bilet.

Spre exemplu, daca miza ta de start este 100 lei, iar cota pariului pe care doresti sa il plasezi este 1.02, vei obtine 102 lei, suma pe care o vei miza la urmatorul pariu. Astfel, pentru a-ti dubla miza de start, luand exemplul nostru, vei avea nevoie de 35 cote de 1.02. In cazul in care crezi ca astfel de pariuri sunt usor de castigat si ca nu trebuie analizate, tinem  sa iti spunem ca nu este deloc asa, deoarece am intalnit multe cazuri in care chiar si o cota de 1.01 nu a fost castigatoare. Asadar, ai grija sa plasezi aceasta cota foarte mica doar dupa ce ai analizat toate detaliile meciului. Daca vei face asta, foarte probabil vei ajunge nu doar sa-ti dublezi, ci poate chiar sa-ti inzecesti banca de start.

2. Martingale

O alta metoda care poate fi profitabila, dar care se poate dovedi si foarte costisitoare presupune dublarea mizei in urma fiecarui pariu pierdut. Pentru a genera profit urmand aceasta strategie cota minima trebuie sa fie 2.00, insa daca vei plasa aceasta cota profitul va fi egal doar cu miza initiala (cea de la primul pas). Astfel, pentru a genera un profit decent la fiecare pariu, cota minima ar trebui sa fie 3.00. Inainte de a incepe aceasta strategie, ar trebui sa-ti stabilesti numarul maxim de pasi pe care iti permiti sa ii parcurgi.

3. Sirul lui Fibonacci

Sistemul se bazeaza pe o serie de numere, sirul incepand cu cifra 1, care reprezinta o unitate (1 RON, 10 RON, 50 RON, 100 RON etc.). Acesta continua cu numere formate din suma ultimelor doua: 1(+)1(+)2(+)3(+)5(+)8(+)13(+)21 etc. . In cazul in care vei pierde un pariu vei urca o treapta in sir, in vreme ce daca vei castiga pariul poti cobori o treapta sau o poti lua de la capat. Pentru eficientizarea  metodei, cota minima ar trebui sa fie 3.00. In acest fel, vei acumula un profit decent in urma unui pariu.

Este evident ca o cota de 3.00 cu sanse ridicate de castig nu se gaseste foarte usor, astfel o oferta bogata  a casei de pariuri respective fiind ideala. Daca preferi pariurile live, atunci recomandam o casa care sa dispuna de transmisiuni live, astfel incat sa studiezi cursul jocului inainte de a plasa un pariu.

Pentru a descoperi casele de pariuri cu oferta bogata atat live, cat si pre-live, nu este necesar sa o studiezi pe fiecare in parte, ci doar sa accesezi site-ul Intelbet. In partea stanga a acestuia sunt oferite diferite clasamente obiective, care cuprind toate casele de pariuri licentiate in Romania. Aceste clasamente se refera la oferta live, cea pre-live, la calitatea cotelor, dar si la popularitatea caselor in randul utilizatorilor Intelbet. Totodata, aici vei descoperi care case dispun de aplicatie pentru mobil.

Tot pe https://intelbet.ro vei descoperi si recenzia fiecarei case de pariuri in parte, unde se vorbeste despre cote, oferta live, cea pre-live, punctandu-se insa si 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe avute de acea casa. De asemenea, pe pagina recenziei vei observa doua butoane pe care le poti accesa pentru a comunica pe site. Astfel, daca ai remarcat un punct forte/slab al casei de pariuri pe a carei pagina te afli, poti folosi butonul “Adauga feedback”. In cazul in care intampini o problema legata de contul tau nu ezita sa selectezi butonul “Adauga o reclamatie” si sa specifici problema.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*