Stresul care nu-i dă pace lui Petrescu: “Toţi jucătorii mă bagă în ceaţă. Trebuie să-i ghicesc pe cei mai în formă”. Trei accidentaţi revin la antrenamente

CFR Cluj va începe vineri seara play-off-ul Ligii 1 cu un meci împotriva celor de la Poli Iaşi, prima din cele 10 finale pentru titlu ale elevilor lui Dan Petrescu.

Tehnicianul clujenilor, chiar dacă a criticat decizia de amânare a meciului programat, iniţial, săptămâna trecută, ar putea profita de ea.

Duka, Arlauskis şi Ţucudean sunt cei trei jucători accidentaţi care sunt aşteptaţi să reintre la antrenamente cu echipa încă de astăzi, iar Dan Petrescu va avea, astfel, mai multe bătăi de cap pentru vineri.

“Bursucul” s-a plâns din nou că are decizii grele de luat din punct de vedere al lotului convocat pentru un meci şi speră să-i ghicească pe cei mai în formă, care să-i aducă primele trei puncte din play-off.

“Toţi jucătorii mă bagă în ceaţă. Mi-e foarte greu să aleg primul 11 şi banca de rezerve, pentru că toţi joacă şi se antrenează foarte bine. Am decizii foarte grele de luat, de exemplu sunt jucători ca şi Păun, care a stat două meciuri în tribune şi a intrat acum cu Luceafărul Oradea şi a fost cel mai bun. Toţi băieţii sunt serioşi la antrenamente, joacă foarte bine, iar eu aleg un prim 11 după atitudinea arătată, după valoare, după cum s-au pregătit la antrenamente în ultima săptămână. Mi-a fost greu să aleg până acum şi mă simt chinuit de acest stres. Ştiu că pe cine aş alege sunt toţi pregătiţi să joace şi trebuie să-i ghicesc pe cei mai în formă”, a declarat antrenorul alb-vişiniilor.

Meciul dintre CFR Cluj şi Poli Iaşi va avea loc vineri, de la ora 20:45, în Gruia, iar duminica viitoare ardelenii o vor întâlni pe FCSB, tot pe teren propriu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*