„Studenta” Liliana Dragomir a luat „bronzul” naţional în cursa de semimaraton

Atleta Liliana Dragomir continuă să aducă, în acest an, medalii pentru CS Universitatea Arad. Alergătoarea în vârstă de 31 de ani a cucerit medalia de bronz la Campionatul Național de semimaraton desfăşurat la Buzău. „Studenta” a încheiat proba într-o oră, 19 minute și 4 secunde, deşi s-a confruntat cu probleme medicale în săptămâna premergătoare întrecerii. ”Am avut o săptămână foarte grea, o sinuzită care m-a făcut să mă gândesc de două ori înainte să vin la acest semimaraton. Cu ajutorul oamenilor minunați care sunt alături de mine şi în momentele dificile, am reuşit să mă clasez pe locul trei şi să obţin în acelaşi timp calificarea la Campionatul Balcanic de Semimaraton din Bitola (Macedonia). Mulțumesc!”, a scris Liliana Dragomir pe facebook.

Cea care a cucerit titlul național de semimaraton a fost Ancuța Ladaru-Bobocel. Sportiva cu dublă legitimare CSU Craiova și CS Dinamo, a terminat cursa într-o oră, 12 minute și 26 de secunde, urmată de Elena Panaet, dublă legitimare CS Știința Bacău şi CSM Pitești, cu 1:14:21.

Vă reamintim că în vara acestui an, Liliana Dragomir spulbera recordul național la 50 de kilometri, îndeplinindu-şi baremul de calificare la Campionatul Mondial din Taiwan, programat în luna octombrie.

(foto: Liliana Dragomir, facebook)

0
0

Articolul „Studenta” Liliana Dragomir a luat „bronzul” naţional în cursa de semimaraton apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*