Stupar, după eșecul cu Lipova: „Dacă am fi avut mai mult noroc la finalizare, dar și mai mult ghinion în apărare…”

Chiar și cu un lot subțire din punct de vedere numeric, Progresul Pecica a fost mere în joc în derby-ul cu Șoimii Lipova, o formație cu două sau chiar trei soluții pentru fiecare post. Oaspeții de azi de pe arena din Sânnicolau Mic chiar au avut ocaziile lor importante, printre care și două bare, însă la final s-au întors acasă fără niciun punct.

A fost prima înfrângere a prezentului campionat al „galben-albaștrilor” după trei victorii la rând. „Când pierzi e greu să spui că scorul a fost echitabil, mai ales dacă au fost ocazii și de o parte și de alta. Dacă aveam noi mai mult noroc la finalizare puteam să tranșăm victoria de partea noastră, dar și invers, dacă aveam ghinion mai mare în defensivă, diferența putea fi mai mare. Ocaziile au fost destul de multe, în special în repriza a doua, cred că puținii spectatori ce pot veni în aceste vremuri la meciurile de fotbal au avut ce vedea. Știam că ne așteaptă un meci greu contra uneia din cele mai bune echipe ale seriei, ne doream să scoatem cât mai mult de la acest joc, dar – până la urmă – a fost victoria gazdelor de la Lipova. Le felicit și le doresc multă baftă în acest sezon, noi ne gândim deja la următorul joc, cel cu ACS Poli, care va fi foarte greu. Ca de obicei, vom încerca să scoatem maxim și cât mai multe puncte din fiecare meci”, a spus Dan Stupar la finalul disputei cu Lipova.

Poate cu excepția lui Dagău, juniorii pecicanilor nu au prins cea mai bună zi, iar Dan Stupar a răbufnit la adresa lor în vestiar, la finele disputei de pe „Banatul”. „Sigur că mă deranjează faptul că unii jucători tineri cu calități native și un viitor frumos nu profită de acest aspect. Dar și mai mult mă deranjează când sunt sub nivelul altor jucători care mai vin și de la muncă la antrenamente și meciuri. Până la urmă fotbalul este un joc colectiv și faptul că unul sau doi jucători neglijează pregătirea nevăzută sau extrasportivă, e clar că afectează grupul și e normal să mă deranjeze”, a adăugat fostul fundaș al UTA-ei.

Pecicanii ar putea părăsi podiumul la finale etapei dacă Crișul o bate mâine pe Ezeriș, la Caransebeș. „Noi nu ne-am propus să fim peste Lipova, peste Chișineu-Criș sau Cermei, noi ne propunem de la fiecare meci să obținem maximum, iar la final să avem cât mai multe puncte în clasament. Sigur că, dacă prin prizma rezultatelor ne cocoțăm acolo sus, nu ne deranjează. Am reușit trei victorii din trei în primele etape, păcat că nu am scos mai mult din meciul de azi, dar mergem înainte”, a încheiat Stupar.

0
0

Articolul Stupar, după eșecul cu Lipova: „Dacă am fi avut mai mult noroc la finalizare, dar și mai mult ghinion în apărare…” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*