Sub privirea părinților și agenților săi, Ubbink a orchestrat-o bine pe UTA în repriza a doua: „La pauză am fost sinceri unul cu altul, am crezut că putem câștiga!”

Desley Ubbink (28 de ani) a fost unul dintre cei mai buni utiști în remiza cu Rapidul. Fotbalistul olandez a combinat cu Roger la faza golului egalizator reușit de Liviu Antal, dar și până atunci s-a remarcat prin pasele și centrările de calitate oferite, însă neconvertite în goluri de colegii săi.

„Am fi câștigat dacă am fi rămas calmi, din păcate s-a jucat haotic în ultimele 5 minute”

Mijlocașul ofensiv a susținut la final că UTA a meritat cel puțin rezultatul de egalitate, ce a și venit în cele din urmă. „Am jucat bine în primele 15 minute, dar apoi ei au înscris la primul corner. În repriza a doua i-am dominat total, meritam minim un punct. Cred chiar că am fi putut să câștigăm, dar când revii de la 0-2 ești bucuros și cu un punct. Sincer, chiar credeam că putem învinge după ce am egalat. Mai aveam doar 5 minute la dispoziție, dar am crezut că putem câștiga dacă rămânem calmi. Însă ultimele cinci minute au fost destul de haotice. Până la urmă, 2-2 este un rezultat ok”, susține primul fotbalist olandez din istoria UTA-ei.

A trebuit să fim puternici din punct de vedere mental”

Discursul destul de dur al lui Laszlo Balint de la pauză a contat mult în evoluția elevilor săi din partea secundă. „În momentul în care ești condus cu 2-0, nu este ușor. A trebuit să fim sinceri unul cu celălalt. Suntem o echipă bună, o familie, iar asta s-a văzut în repriza a doua, când am dominat clar. Am vorbit la pauză despre faptul că trebuie să credem că putem schimba meciul, a trebuit să fim puternici din punct de vedere mental și cred că am arătat tuturor că stăm bine la acest capitol. Avem o echipă puternică, care poate învinge pe oricine atâta timp cât suntem concentrați pe tot parcursul meciului”, a adăugat coordonatorul de joc al arădenilor.

„Atmosfera a fost perfectă”

Fanii UTA-ei au făcut spectacol și în seara specială a vizitei rivalilor rapidiști. „Atmosfera a fost perfectă, când ai astfel de fani trebuie să lupți pentru ei, să dai 100%. Dacă vor continua să ne susțină în acest fel, cred că vom avea un sezon foarte bun”, mai consideră Ubbink.

S-a simțit bine și mai retras în teren: „Primesc și mai multe mingi acolo”

Tehnicianul UTA-ei a mutat ofensiv la pauză, cu Hora introdus în locul lui Passaglia, iar ca rezultat al acestei modificări a fost o poziție mai retrasă pentru fotbalistul olandez, mai aproape de Vorobjovas. „Nu e o poziție nouă pentru mine, este bine că în acea zonă pot primi multe mingi și pot oferi pase. Nu contează pe ce post joc, trebuie să am mingea pentru a-mi putea face jocul. Cred că în repriza a doua am jucat bine, dar și în prima parte înainte de golul primit”, mai afirmă fostul mijlocaș al polonezilor de la Podbeskidzie Bielsko-Biala.

Bucuros că părinții l-au putut urmări la un astfel de meci

Pentru prima oară, agenții care au contribuit la transferul lui Ubbink la Arad s-au aflat în tribune, dar de față au fost și părinții fotbalistului batav. „Impresarii mei au fost prezenți pentru prima dată la un meci, de asemenea și părinții mei sunt aici. E frumos că au putut urmări un astfel de meci, cu o asemenea atmosferă. Nu au fost de prea multe ori la Arad, dar le place aici”, a încheiat „decarul” din jocul UTA-ei.

0
0

Articolul Sub privirea părinților și agenților săi, Ubbink a orchestrat-o bine pe UTA în repriza a doua: „La pauză am fost sinceri unul cu altul, am crezut că putem câștiga!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*