Subțiată la reunire, Millenium începe pregătirile pentru a continua drept ACS FC Giarmata

CS Millenium Giarmata şi-a păstrat și în primăvara acestui an statutul de club divizionar terț iar astăzi a demarat pregătirile de vară în anticiparea unei ediții 2017-2018 în care ar putea evolua sub denumirea ACS Giarmata.

Leucă / Giarmata

Astăzi de la ora 10, pe terenul ”Nicu Moraru” din Giarmata, divizionara C locală a făcut cerc în jurul antrenorului principal Răzvan Leucă – foto dreapta, cel care a sunat goarna primei şedinţe de pregătire cu jucătorii care au încheiat campionatul trecut pe locul 12 în C4, serie vestică în Liga 3.

Nu toți cei care au dus-o pe CS Millenium la liman în luna mai au răspuns prezent și astăzi la reunirea efectivului, Casian Maghici luând drumul județului Arad, spre Chişineu-Criş, Eduard Soare la ACS Dumbrăviţa, Andrei Ciobănică la CS Timișul Şag iar Robert Artimon tocmai peste hotare, chiar cu destinația Franţa.

Se duc în schimb tratative cu 3-4 jucători din ligile inferioare care doresc să obţină transferul la Giarmata, pentru a evolua în sezonul viitor la nivelul diviziei a treia.

Au fost totodată perfectate și câteva jocuri de verificare, primul fiind programat pentru data de 21 iulie, vineri, cu CS Timişul Şag, după care vor mai urma alte patru întâlniri, cu divizionarele D din Dumbrăviţa și Dudeştii Vechi, cu colega de eșalon ACS Poli II, care și-a reluat deja antrenamentele, şi ASU Politehnica, din Liga 2.

Pregătiri așadar pentru o campanie pe care gruparea din Giarmata o va aborda după toate probabilităţile cu o nouă denumire, și anume ACS FC Giarmata.

The post Subțiată la reunire, Millenium începe pregătirile pentru a continua drept ACS FC Giarmata appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*