Succes cu „întăriri” de la prima echipă

”Satelitul” Astrei a bifat prima victorie din amicalele jucate în această iarnă, 2-1 cu CSM Oltenița, într-un meci găzduit de stadionul din ”9 Mai”, pe care, nu demult, se juca în Liga I, devenit acum bază de antrenament.
Paul Banu și Alexandru Duminică au punctat pentru echipa pregătită de Adrian Senin, în prima repriză, una în care Astra 2 a avut pe teren chiar și jucători care au ”prins foaia”, cu o seară înainte, în meciul cu Viitorul Constanța, încheiat cu scorul de 3-0 pentru astriști, Raul Crișan și Trușescu fiind în această situație!
Astra 2 a folosit două formule de echipă diferite, meciul întinzându-se pe durata a 105 minute, repriza secundă fiind de o oră, Oltenița dând o replică ”bunicică”, transformând un penalty, la scorul de 2-0 pentru gazde, care însă au fost la cârma partidei aproape tot meciul.Dragos Mucuta
Astra 2 a început meciul în formula: Preda – Mihăilă, Crișan, Dima, Trușescu – Șerban, Chiriac, Banu – Dr.Gheorghe, Mucuță (foto, jucător trecut pe la divizionara secundă Dacia Brăila), Duminică. Apoi, după pauză au intrat și Nedelcovici –Dobre, Pîrvuleasa, Marin, Y. Fatai, Rusu, Brăilă, Zaharia, Toader, Găvîrliță, antrenorul echipei ”mari”, Costel Enache, urmărind și el o parte a meciului.

Mioveni, apoi Daco-Getica

Pentru divizionara C ploieșteană, ritmul meciurilor amicale se va îndesi, săptămâna aceasta fiind programate teste împotriva unor echipe de eșalon secund. Mai întâi, mâine, Astra 2 se va deplasa la Mioveni, pentru un amical contra echipei pregătite de Daniel Oprița, apoi, sâmbătă va juca un nou test, tot cu o echipă de Liga a II-a, Daco-Getica București.

Nedelcu merge la Breaza

Din efectivul echipei din „9 Mai”, portarul Narcis Nedelcu va fi împrumutat la echipa de prim eșalon județean Tricolorul Breaza, de la Astra 2, iarna aceasta, mai mulți jucători ajungând ”la județ”, unde vor fi adversari, după ce au combătut la un moment dat la nivelul Ligii a III-a (Chiși la Blejoi, Costin Popescu și Fabian Ioniță la Petrolistul Boldești).

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*