Suciu: „Diferența a făcut-o centralul cu cele două penalty-uri. UTA merită felicitată, pentru că s-a văzut – totuși – diferența de nivel”

Csikszereda nu a avut replică în fața UTA-ei în anul 2020. După un 0-6 în campionatul precedent al ligii secunde, a venit și un 0-2 în 16-imile Cupei României, semnat de Morar și Hora din două penalty-uri contestate de harghiteni, în special cel de-al doilea, din finalul primei reprize. Atunci, Ioan Hora s-a angajat într-un duel fizic cu Takacs și Kelemen și a căzut în careu destul de convingător pentru a-l convinge pe Andrei Chivulete că e cazut unei a doua lovituri de pedeapsă pentru „roș-albi”.

Întrebat la final ce a făcut diferența între cele două echipe, Valentin Suciu, antrenorul ciucanilor a spus: „A făcut-o centralul. El este suveran, așa a văzut, a fluierat, a dat două penalty-uri, nu avem ce face. Nu știu dacă înainte de faza celui de-al doilea gol nu a fost offside înainte, dar nu mai contează acum. UTA merită felicitată pentru că s-a văzut, totuși, diferența de nivel, le doresc succes mai departe. Asta a fost cu Cupa, acum noi ne vedem de campionat. Avem deplasare la Constanța, avem timp doar de odihnă, trebuie să ne recuperăm pentru că ne așteaătă un meci foarte greu”.

Vorbind mai în detaliu despre desfășurarea confruntării cu arădenii, tehnicianul Csikszeredei a adăugat: „Am încercat să jucăm, am construit, am dus mingea sus, în apropierea porții, dar ne-a lipsit finalizarea. Am avut o posesie destul de bună, dar trebuia să tragem mai mult la poartă în ambele reprize. Au fost câteva încercări, dar șuturi de la distanță prea mare ca să-i punem probleme lui Iacob. În momentele când am ajuns la 16 metri am încercat o atingere sau o pasă în plus, ceea ce nu ne-a fost prielnic nouă. Știam că se blochează foarte bine și într-adevăr au reușit acest lucru”.

Sâmbătă dimineața, ciucanii ar putea ajunge lângă Metaloglobus pe locul 6 (ultimul al play-offului ligii secunde), dar asta numai în cazul unui succes la Constanța, cu Farul.

0
0

Articolul Suciu: „Diferența a făcut-o centralul cu cele două penalty-uri. UTA merită felicitată, pentru că s-a văzut – totuși – diferența de nivel” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*