Sulițașii Both și Oriaku duc Aradul pe podiumul „naționalelor” de aruncări lungi de iarnă

Aradul a urcat de două ori pe podium la Campionatului Naţional de aruncări lungi de iarnă,  desfăşurat în acest weekend pe arena „Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti. Ambele titluri de vicecampioni au venit în proba de aruncarea suliței.

Denis Both a fost al doilea categoria seniori și U23 cu o aruncare de 71,38 metri. Atletul de la CSM Arad a fost depășit doar de Alexandru Novac (CSM Bucureşti), a cărui suliță a parcurs 74,17 metri. În aceeași probă, Andrei Severin (CSȘ Gloria – CSM Arad) s-a clasat pe locul 7, cu o aruncare de 53,96 metri.

Vannessa Oriaku (16 ani) a fost cea mai tânără participantă în proba de aruncare a suliței atât în concursul senioarelor și U23, cât și la categoria U20. Sportiva cu dublă legitimare, CSȘ Gloria Arad / CSU Arad a câștigat medalia de argint argintul la U20, după o aruncare de 42,38 metri, venită la a treia încercare. Arădeanca a fost devansată de o sportivă din Bacău cu doi ani mai mare, Alisia Paruba.  În proba senioarelor, Oriaku a fost a șasea, cu cu 41,52 metri.

0
0

Articolul Sulițașii Both și Oriaku duc Aradul pe podiumul „naționalelor” de aruncări lungi de iarnă apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*