Sumudica, despre petrecaretii lui Dinamo: ”Chiar daca sunt un antrenor mai permisiv, eu taiam in carne vie!”

Marius Sumudica a fost surprins atunci cand a auzit de incidentul care a avut loc inaintea meciului din 16-imile Cupei Romaniei, dintre Aerostar Bacau si Dinamo, de la Piatra Neamt. Actualul antrenor al lui Kayserispor sustine ca ar fi luat masuri drastice, daca el s-ar fi afla in locul lui Miriuta, actualul antrenor de la Dinamo.

Daca le-am luat apararea la acel episod de la echipa nationala Under 21, de data aceasta sunt de condamnat. Daca in noaptea de inaintea meciului, tu stai si bei pana la 4-5 dimineata si vrei sa intri in teren… Sunt lucruri grave, care nu au ce cauta in fotbal. Sunt lucruri care ma lasa masca. Aici sunt foarte multumit, pentru ca in oras nu se bea alcool decât la un singur hotel si nu exista viata de noapte. Este un oras religios care ma ajuta sa fac fotbal. Alte tentatii nu exista.

Ce se intampla la Dinamo depaseste orice fel de bun simt. Nu exista asa ceva! Pe Steliano Filip l-am ridicat in slavi si am spus ca e unul dintre cei mai buni fundasi stanga, dar daca se intampla lucrul acesta…

Daca se intampla la mine lucrul acesta, taiam in carne vie. Chiar daca sunt un antrenor mai permisiv, nu am mai intalnit asa ceva. Nu am permis sa mi se imbete jucatorii. A, ca le-am mai dat eu cate o bere, doua, trei, cinci, la recuperare dupa meci… Dar inaintea meciului…”, a declarat Marius Sumudica la Digi Sport Special.

Nedelcearu, Dudea, Filip, Hanca si Costache au petrecut in noaptea de dinaintea jocului cu Aerostar Bacau, in camera de hotel in care au fost cazati.

The post Sumudica, despre petrecaretii lui Dinamo: ”Chiar daca sunt un antrenor mai permisiv, eu taiam in carne vie!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*