Sunet de cositoare! Lucrătorii de la sere s-au apucat de tăiat iarba în cartierele lugojene

Administrația locală lugojeană a dat startul lucrărilor de igienizare a parcurilor și spațiilor verzi din cartiere.
Prima intervenție a început în dimineața zilei de 6 aprilie în parcul din Micro V, urmând a se continua pe malurile Timișului și restul parcurilor din municipiu.

”Nu avem un termen limită de a finaliza treaba, pentru că depindem și de starea vremii, dar vom acoperi tot orașul. În parcul din Micro V am intervenit cu oamenii de la Serviciul Sere și Spații Verzi, cu zece cositoare, dar pe parcurs vom suplimenta cu încă șase cositoare de la Serviciul de salubrizare. Toate merg foarte bine, însă pentru a putea face treabă bună, intenționăm să mai achiziționăm încă cinci utilaje”, ne-a declarat Bogdan Blidariu, viceprimarul Lugojului.

Anii trecuți, lugojenii s-au plâns de lipsa de reacție a edililor și de faptul că malurile Timișului și parcurile ajunseseră să semene cu fânețele care se întâlnesc în mediul rural.

În plus, începe și perioada când încep să-și facă simțită prezența căpușele, astfel că tăierea ierbii nu poate să fie decât binevenită.

Articolul Sunet de cositoare! Lucrătorii de la sere s-au apucat de tăiat iarba în cartierele lugojene apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*