Supercupa României, CFR Cluj – Universitatea Craiova, ora 20:00. Echipele vor juca în noul lor echipament!

Campioana Ligii 1 și câștigătoarea Cupei României se întâlnesc într-un meci cu trofeul pe masă, pe Arena Națională.

UPDATE 13:00 | La ședința tehnică din dimineața jocului s-au stabilit culorile în care vor evolua cele două echipe. Atât CFR Cluj, cât și Universitatea Craiova au un nou echipament, oltenii prezentându-l pe al lor chiar în preziua Supercupei.


Stadionul din București găzduiește primul meci după jocurile de la EURO 2020, iar Supercupa 2021 va fi meciul cu numărul 14 de pe Arenă în care se va acorda un trofeu.

După 4 titluri consecutive, CFR Cluj vrea să își treacă în palmares a doua Supercupă consecutivă, după cea câștigată în fața FCSB. De partea cealaltă, Craiova speră la trofeul pe care l-a pierdut în 2018, în fața aceluiași adversar, pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

De unde îți poți lua bilet?

Biletele la meci pot fi achiziționate de pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Iar în ziua meciului, în intervalul 12:30 – 20:00, și de la casieriile Arenei Naționale. Prețul unui bilet este de 30 RON (peluze) și 60 RON (tribună). Mai multe detalii, aici.

Declarațiile din cele două tabere

Vineri, în preziua jocului, la Arena Națională au avut loc conferințele de presă ale celor două echipe. Vezi ce au declarat Ciprian Deac și Marius Șumudică, respectiv Marius Constantin și Marinos Ouzounidis:

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*