SUPERCUPA ROMÂNIEI | CFR și Viitorul luptă, de la 20:00, pentru primul trofeu al sezonului

Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești găzduiește în premieră sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20:00, meciul de deschidere al noului sezon: Supercupa României dintre CFR Cluj și FC Viitorul.

Cele două formații se întâlnesc în lupta pentru primul trofeu al sezonului ca urmare a câștigării campionatului României (CFR Cluj), respectiv a câștigării Cupei României (FC Viitorul).

În cadrul conferințelor de presă premergătoare partidei, cei doi antrenori, Dan Petrescu și Gheorghe Hagi, au declarat că meciul va fi tratat cu mare importanță de ambele echipe, deoarece este o partidă cu trofeul pe masă!

CFR Cluj este deținătoarea trofeului

Formația clujeană își dorește să câștige pentru al doilea an consecutiv Supercupa României, după ce sezonul trecut s-a impus cu 1-0 în fața Universității Craiova, în meciul disputat pe stadionul ”Ion Oblemenco”. CFR are trei supercupe în palmares (2009, 2010 și 2018)

Este primul meci al sezonului și e foarte important pentru că jucăm cu un trofeu pe masă. Este bine că avem un meci înainte de cel din Liga Campionilor. Ne va ajuta mult, chiar dacă jucăm cu un adversar atât de dificil precum Viitorul” a declarat Dan Petrescu.

FC Viitorul a mai jucat pentru trofeu în 2017

Formația constănțeană a mai jucat pentru câștigarea Supercupei României în 2017, din postura de câștigătoare a campionatului României. În partida disputată la Botoșani, FC Viitorul a pierdut cu 1-0 în fața celor de la FC Voluntari, formație pregătită la vremea respectivă de Claudiu Niculescu.

O să fie foarte greu, CFR Cluj este o echipă puternică, pragmatică, joacă la rezultat. Însă vom da totul pe teren pentru a începe sezonul cu o victorie și un trofeu!”, a spus și Gheorghe Hagi.

Cine arbitrează

Supercupa României va fi arbitrată de Sebastian Colţescu. Arbitru craiovean îi va avea ca asistenţi pe Ovidiu Artene (Vaslui) şi Daniel Mitruţi (Craiova). Cel de-al patrulea oficial al partidei a fost desemnat George Găman (Craiova), iar observator Aron Huzu.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*