Suporterii din Piața Avram Iancu, în direct pe „Motorul”? „Nu neapărat scandările, cât toată energia transmisă în această perioadă ne ajută mult”

Fiindcă porțile stadioanelor rămân închise în contextul epidemiei de coronavirus, clubul UTA și Primăria Arad erau pregătite să le ofere fanilor arădeni posibilitatea să urmărească din locuri publice, pe ecrane mari, partida de sâmbăta trecută, cu Petrolul. Ideea a rămas în picioare și cu ocazia „ciocnirii” dintre „roș-albi” și Turris Turnu Măgurele, cu mențiunea că de această dată va fi amenajată doar Piața Avram Iancu.

De aici vor avea dreptul să-și susțină favoriții maxim 500 de suporteri ai „roș-albilor”, care se pot înscrie în continuare la Telefon, SMS, WhatsApp: 0744 767 291 și prin e-mail, la adresa media@uta-arad.ro. Din informațiile noastre, clubul UTA va fi pregătit din punct tehnic pentru a transmite pe „Motorul” măcar o frântură din atmosfera de mâine, din Piață, pentru a-i încărca și mai mult pe Iacob. et. comp. pentru disputa cu teleormănenii lui Lincar, ce începe la ora 17,30.

Laszlo Balint admitea și astăzi că elevilor săi le va lipsi atmosfera de pe „Motorul”. „În ceea ce privește abordarea acestui joc, este destul de greu să auzim scandările suporterilor indiferent unde ar fi, atâta vreme cât nu sunt pe stadion. Pe lângă asta, scandările reprezintă – de fapt – esența unei atmosfere de la un meci și o să-i ducem lipsa, știind ceea ce am am trăit o aproape meci de meci la meciurile de acasă din acest sezon. Dar asta este situația, ne adaptăm și este un stimul suplimentar pentru noi să obținem aceste trei puncte și pentru suporterii noștri. Și, până la urmă, nu neapărat scandările suporterilor ne vor ajuta, cât toată energia pe care ne-au transmis-o în această perioadă și ne-o transmit în continuare. Astfel, ne dau un imbold și mai mare”, a explicat antrenorul Campioanei Provinciei.

Vă mai reamintim că suporterii „Bătrânei Doamne” pot cumpăra în continuare bilete virtuale pentru meciul UTA – Turris Oltul Turnu Măgurele. Cele online vor fi disponibile la adresa https://uta.iabilet.ro/, iar cele fizice, la sediul clubului, din Calea Victoriei, nr. 20, dar și mâine, în Piața Avram Iancu, acolo de unde se poate urmări pe LED disputa de pe „Motorul”, de la ora 17,30.

0
0

Articolul Suporterii din Piața Avram Iancu, în direct pe „Motorul”? „Nu neapărat scandările, cât toată energia transmisă în această perioadă ne ajută mult” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*