Suporterii fac treaba Primăriei, vor împodobi bradul din fața stadionului „Francisc Neuman”!

Recent, primarul Călin Bibarț se lăuda cu „creația” Primăriei când a venit vorba despre împodobirea sensului giratoriu de la UTA cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. În schimb, edilul și angajații săi au uitat pur și simplu despre bradul montat pe platoul din fața noului stadion „Francisc Neuman”. Ca și în alte ocazii în care municipalitatea s-a făcut că plouă, suporterii „Bătrânei Doamne” se vor mobiliza și vor îmbrăca pe cont propriu pomul de Crăciun. Iată și anunțul susținătorilor „roș-albi” postat pe Facebook:

ÎMPODOBIM BRADUL DE LA STADION!

”Marele brad amplasat în fața stadionului a rămas nedecorat. Se pare că autoritățile din Arad nu au fost în stare să agațe decât câteva globuri și o instalație care nu funcționează. Haideți să le dăm o mână de ajutor!
Ne vedem marți (22 decembrie), ora 18.00 pe platoul de la stadion, ,,înarmați” cu tot ce se poate împodobi bradul! Dacă fiecare participant va aduce măcar un glob sau un ornament (beteala, clopoței, etc.) suntem convinși că vom reuși să îl înfrumusețăm și să aducem puțină culoare la stadion cu ocazia sărbătorilor!

O modalitate prin care puteți să faceți această faptă bună și să ajutați și clubul UTA este prin a cumpăra un glob personalizat cu sigla echipei de la magazinul suporterilor, 1945.ro (care funcționează la stadion).

La această acțiune trebuie respectate normele de distanțare socială! Nu dorim să aglomerăm zona! Vă rugăm să purtați mască!”

0
0

Articolul Suporterii fac treaba Primăriei, vor împodobi bradul din fața stadionului „Francisc Neuman”! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*