Suporterii rapidiști amenință: ”Vineri cucerim Aradul” și nu țin cont de numărul limitat de bilete pus la dispoziție de conducerea UTA-ei!

Conducerea UTA-ei a anunțat că numărul de bilete rezervat suporterilor rapidiști nu depășește procentul de 5% prevăzut de regulament. Prin urmare, aproximativ 420 de fani „alb-vișinii” vor lua loc în sectorul T al arenei „Francisc Neuman”, urmând ca „S”-ul să fie tampon între ei și susținătorii gazdelor care vor lua loc în peluza dinspre calea ferată.

Până una alta, suporterii Rapidului sună adunarea pentru deplasarea de pe Mureș, incluzându-i în ecuație și pe „frații din Peluza Sud Timișoara”, fără a pomeni de numărul limitat de bilete. Mai mult, prin intermediul comunicatuluim susținătorii giuleșteni sunt asigurați ca nimeni nu va rămâne pe afară și chiar am fi curioși să vedem cum se întâmplă acest lucru, dacă la porțile arenei „Francisc Neuman” se vor prezenta mai mult de 420 de fani.

Până la urmă mesajul suporterilor bucureșteni este unul războinic și vi-l redăm mai jos:

”Vineri cucerim Aradul!

Perioada dedicată vacanțelor s-a terminat, iar orice rapidist adevărat cu siguranță și-a calculat zilele de concediu astfel încât să-i rămână măcar una disponibilă (preventiv) pentru a nu rata deplasarea la Arad, poate cea mai importantă de anul acesta. Chiar și dacă nu e așa, ,,febra meciului” poate fi un diagnostic potrivit pentru un concediu medical. Suntem convinși că și o zi în plus lucrată săptămâna viitoare pentru recuperarea celei de vineri sau un schimb de tură cu colegul nu s-ar resimți, având în vedere scopul.

Vineri plecăm spre Arad cu trenul, din Gara Nord, la ora 05:40. Interesul este extrem de crescut și avem certitudinea că la meci vor participa numeroși rapidiști din toate colțurile țării. De asemenea, le mulțumim fraților din Peluza Sud Timişoara, care vor fi alături de noi și împreună vom umili arădenii la ei acasă, ca de fiecare dată. Biletele vor fi achiziționate când sosim la stadion, prețul unui tichet fiind de 30 de lei.
Recomandăm suporterilor care folosesc alte mijloace de transport să ne aștepte în gară sau în zona dedicată oaspeților din proximitatea stadionului. Vom parcurge organizat drumul de la gară până la stadion și vom achiziționa împreună toate biletele când ajungem la case. Nu va rămâne nimeni pe afară, toți suporterii prezenți vor intra în sectorul oaspeților.

Biletele pentru gazde deja au fost epuizate, astfel că ne vom duela cu un stadion plin. Va fi si mai frumos. Haideți la meci!

Hai Rapid!”

0
0

Articolul Suporterii rapidiști amenință: ”Vineri cucerim Aradul” și nu țin cont de numărul limitat de bilete pus la dispoziție de conducerea UTA-ei! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*