Suporterii UTA-ei, așteptați în Piața Avram Iancu și pentru meciul cu Petrolul

Deși au vândut aproxmativ 2700 de bilete virtuale, „oficialii” „Bătrânei Doamne”, împreună cu cei de la Primărie, vor limita accesul la 500 de persoane la UTA – Petrolul, de miercuri, de la ora 18,30. Și nu vorbim despre accesul pe arena „Motorul”, ci cel din Piața Avram Iancu, acolo unde și-au dat întâlnire fanii la partida cu Turris, de joia trecută. Cum condițiile de vizionare ale partidei au fost bune, iar disputa de pe două zile va începe și la o oră mai suportabilă din punct de vedere termic, e de așteptat că jumătate din piață să fie plină din nou.

Dar, iată toate detaliile oferite de clubul arădean despre seara fotbalistică de miercuri:

”Miercuri, 15 iulie, în colaborare cu Primăria Arad (prin Centrul Municipal de Cultură), clubul UTA organizează vizionarea pe ecran mare a meciului cu Petrolul Ploiești.

Locația: Piața Avram Iancu (500 de locuri).

Acces: gratuit, pe bază de înscriere.

Modalități de înscriere:

– Telefon, SMS, WhatsApp: 0744 767 291

– Email: media@uta-arad.ro

Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon.

Termenul limită pentru înscriere: miercuri, 15 iulie, ora 12:00.

Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă. Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant.

Programul zilei începe la ora 17:00, cu proiecții documentare sportive! Este interzisă .introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice.

De asemenea, vă anunțăm că, în continuare, se pot achiziționa bilete virtuale pentru meciul UTA – Petrolul. Cele online rămâne disponibile la adresa https://uta.iabilet.ro/. Cele fizice se găsesc la sediul clubului, Calea Victoriei, nr.20, astăzi și mâine, în intervalul orar 10:00 – 18:00, și miercuri, între orele 10:00 – 14:00”

0
0

Articolul Suporterii UTA-ei, așteptați în Piața Avram Iancu și pentru meciul cu Petrolul apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*