Suporterii UTA-ei au epuizat primele 700 de bilete scoase la vânzare pentru meciul cu Voluntariul

Suporterii UTA-ei au umplut stadionul „Francisc Neuman” în primele meciuri de acasă, dar ce urmează  cu Voluntariul. Cu Farul, echipă antrenată de „Regele” Hagi, protocolul a permis deschiderea arenei la 50% din capacitatea sa, pentru ca apoi, vizitele candidatelor la titlu, FCSB-ul și CS U Craiova, să atragă peste 8000 de suporteri „roș-albi” în tribune. O primă provocare pentru susținătorii arădenilor se ivește peste trei zile, când la Arad sosește FC Voluntari, o formație fără mari pretenții în Liga 1. Sigur, fanii adevărați, plecând de la cei aproape 3000 de abonați, vor fi lângă echipa lui Laszlo Balint, dar sunt și dintre cei care și-au asigurat încă de azi, la deschiderea punctelor de vânzare de la stadion și a aplicației online. Clubul a dat și el un imbold prin revenirea la prețurile la bilete de la confruntarea cu Farul: 40 de lei (tribuna I), 30 de lei (tribuna a II-a), respectiv 20 de lei (peluze).

Fizic, la arena din Calea Aurel Vlaicu s-au vândut astăzi la arena din Calea Aurel Vlaicu aproximativ 700 de bilete, în special la Peluza Iosif  Petschovschi și tribuna a II-a, dar arădenii mai au posibilitatea să obțină accesul la confruntarea cu Voluntariul, de duminică, de la ora 18,30 și în următoarele zile: vineri, în intervalul orar 15-19 și sâmbătă, între orele 10.00-13.00, respectiv 18.30-21.00. Evident, online biletele se pot achiziționa la orice oră din zi și noapte. 5600 e numărul total de tichete scos la vânzare de gruparea arădeană. Copiii sub 3 ani au acces liber și vor sta în brațele însoțitorului, iar cei între 3 și 13 ani au 50% reducere la achiziționarea biletelor, care – însă – poate fi solicitată doar fizic la arena Francisc Neuman”.

De asemenea, abonamentele se vor putea achiziționa de marți până vineri, între orele 15:00 și 19:00 și sâmbătă 10:00-13:00 și 18:30-21:00.

 

0

0

Articolul Suporterii UTA-ei au epuizat primele 700 de bilete scoase la vânzare pentru meciul cu Voluntariul apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*