Suporterii UTA-ei au început bătaia pe biletele cu Rapidul, dar „rețeta” financiară se anunță excelentă și la amicalul cu sârbii de la Kolubara!

În decurs de 6 zile, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc dispută două partide în noua sa casă, de 11,526 de locuri, dintre care 8500 ocupabile în pandemie. Prima confruntare are caracter amical și va avea loc sâmbătă seara, de la ora 19, în compania sârbilor de la FK Kolubara Lazarevac. Deși are tradiție, fiind înființată în anul 1919, gruparea de la sud de Dunăre a avut acces la prima ligă doar din această vară și nu are nume în echipă care să atragă publicul spectator. Doar că „oficialii” clubului arădean au făcut o strategie ce include și meciul ce urmează, care e unul de interes maxim pentru fanii „roș-albilor”, atâta timp cât pe „Francisc Neuman” sosește Rapidul. Pe scurt, cine își ia bilet la meciul cu sârbii își poate lua din timp și bilet la confruntarea cu giuleștenii, aflați pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, unul peste arădeni.

Prin urmare, de azi, de la ora 15, când s-au deschis casieriile de la demisolul arenei din Calea Aurel Vlaicu, sute de fani stăteau la rând a obține accesul la „dubla” Kolubara – Rapid. Rețeta financiară se anunță excelentă pentru gruparea arădeană, care încasează pe tichetele la amicalul cu sârbii: 20 de lei la Peluza ”Iosif Petschovsky”, 30 de lei la Tribuna a II-a, 40 de lei la Tribuna I ”Coco Dumitrescu” și 200 de lei la VIP, respectiv pe cele cu Rapidul: 30 de lei la Peluza ”Iosif Petschovsky”, 45 de lei la Tribuna a II-a și 60 de lei la Tribuna I ”Coco Dumitrescu”. Inclusiv abonații trebuie să plătească intrarea la confruntarea de peste două zile, iar ei au avut la dispoziție zilele de marți și miercuri să-și rezerve, eventual, locul de pe abonament.

Altfel, cei care și-au cumpărat online bilete la confruntarea cu FK Kolubara Lazarevac, au rezervate bilete cu Rapidul, fiind nevoiți, însă, să le ridice fizic de la stadion până luni seara.

Programul casieriei utiste în această săptămână și începutul următoarei:

Joi, 2 septembrie: 15:00 – 19:00

Vineri, 3 septembrie: 15:00 – 19:00

Sâmbătă, 4 septembrie: 14:00 – 18:00

De menționat ar mai fi că la partida amicală de sâmbătă, accesul spectatorilor pe stadion nu se face în funcție de vaccinuri sau testări anti-COVID și e „la liber” din acest punct de vedere.

0
0

Articolul Suporterii UTA-ei au început bătaia pe biletele cu Rapidul, dar „rețeta” financiară se anunță excelentă și la amicalul cu sârbii de la Kolubara! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*