Suporterii UTA-ei au taxat expunerea lui Călin Bibarț la meciul cu Craiova: ”…Primarul – live pe Facebook de pe stadion”

Dezamăgiri pe linie pentru suporterii „Bătrânei Doamne”. Echipa favorită a pierdut al treilea meci la rând la Sfântu Gheorghe, jucând slab și fără atitudine, iar primarul Călin Bibarț își face imagine pe seama fotbalului, când toate acțiunile sale demonstrează că nu este foarte impresonat de nevoile UTA-ei.

A promis în jur de 5 milioane de lei în august pentru ultimele luni ale anului și a mai acordat doar două în luna noiembrie, dar nu a pierdut ocazia să vină pe stadionul „Francisc Neuman” de mână cu Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice a FRF, pentru a se lăuda cu organizarea la Arad a amicalului dintre România și Ungaria, la nivelul naționalelor Under 19.

A făcut și un live pe Facebook, de tipul ”Rondul de seară” înainte de primul fluier al meciului de luni, dintre UTA și CS U Craiova, în timp ce fanii „roș-albilor” își făceau simțită prezența de după gard, cu un show pirotehnic și un mesaj clar pentru cei care țin arenele închise în pandemia de coronavirus: ”Rămânem fanatici indiferent de piedici”.

În această seară, fanii „Bătrânei Doamne” au revenit cu un alt mesaj postat pe gardurile  ce delimitează arena din Calea Aurel Vlaicu, prin care-l taxează pe edil: ”Suporterii pe stradă cântau la unison / Primarul – live pe Facebook de pe stadion”.

Totuși, în regulamentul FRF făcut pe perioada restricțiilor legate de pandemia de COVID, în dreptul persoanelor ce au acces pe stadion sunt prevăzuți și sponsorii sau finanțatorii echipei. Cum Bibarț reprezintă municipalitatea care finanțează  echipa, se poate spune că a avut dreptul să fie în tribune luni seara. Că s-a și lăudat cu acest lucru e o altă chestiune, într-adevăr mai puțin inspirată.

0
0

Articolul Suporterii UTA-ei au taxat expunerea lui Călin Bibarț la meciul cu Craiova: ”…Primarul – live pe Facebook de pe stadion” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*