Suporterii UTA-ei cer demisii din peluza arenei Francisc Neuman: ”De 6 ani vă bateți joc și continuați…”

Administrația locală se laudă cu finalizarea arenei „Francisc Neuman”, dar suporterii UTA-ei nu pot uita că „exilul” a durat 6 ani și două luni de zile. Record de longevitate evident pentru construcția unui stadion de nici 12 mii de locuri. Mai mult, încă de la inaugurare, au apărut câteva defecțiuni, de notorietate fiind infiltrarea apei cu care s-a spălat tribuna I în vestiarul echipei, dar și alte încăperi de la demisol.

Se întâmpla înaintea meciului cu Voluntari, când fanii au dat o mână de ajutor la curățarea arenei în lipsa unei firme de curățenie ce trebuia angajată de Primărie. Care Primărie a dat mai apoi un comunicat halucinant prin care dădea vina pe „oficialii” clubului UTA, care ar fi trebuit să-i oprească pe fani să folosească ”cantități nejustificat de mari de apă, care s-a scurs pe lângă șuruburile cu ajutorul cărora sunt fixate scaunele”.

Bineînțeles, suporterii au taxat rapid autoritățile în mediul virtual pentru tupeu, în concordanță calitatea proastă a lucrărilor. Sub acuză a fost și firma Tehnodomus, cea care nu a folosit la îmbinările dintre prefabricate un cauciuc pentru etanșare. Ulterior, a mai apărut și imaginea cu cele două uși de la un grup sanitar destinat femeilor ce s-ar fi încălecat dacă nu s-ar fi scobit o gaură într-una dintre ele. O lucrare semnată „Dorel”.

În fine, printr-o formulare total neinspirată (ca să nu spunem discrimantorie) de pe plăcuța unei uși, suntem atenționați că suntem pe cale să intrăm într-un Grup Sanitar pentru…Handicapați. Pur și simplul termenul „persoane cu dizabilități” nu a ajuns în așa-zisul bagaj de cunoștințe al celor responsabili cu o asemenea hidoșenie.

Pentru toate cele menționate mai sus și nu numai, ultrașii arădeni au avut de transmis un mesaj celui (celor) care ocupă ocupă funcții importante în oraș: ”De 6 ani vă bateți joc și continuați / Avem o singură dorință: Să demisionați!”. Alături de poza făcută în peluza arenei „Francisc Neuman” și postată pe pagina de Facebook Ultras Arad mai apare și explicația Rundu’ de seară…marcă înregistrată a primarului Călin Bibarț.

1
0

Articolul Suporterii UTA-ei cer demisii din peluza arenei Francisc Neuman: ”De 6 ani vă bateți joc și continuați…” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*