Suporterii UTA-ei, la ora formalităților pentru a obține accesul la meciul favoriților cu Farul!

E forfotă mare la stadionul „Francisc Neuman”. Nici bine nu s-a deschis centrul de testare rapidă (20 de lei e costul unui test antigen), dar și punctele în care se vând încă bilete la meciul UTA – Farul (ora 18,30), căci fanii arădenilor au format cozi de zeci de metri. După cum vă spuneam și ieri, „oficialii” grupării arădene au decis să prelungească programul de vânzare a tichetelor și pentru astăzi. Teoretic, ora 17 e cea limită, însă s-ar putea ca cele câteva sute de bilete ce nu și-au găsit încă destinatarii să se epuizeze mai repede.

Dar, intervalul (orele 10-17) e valabil și pentru punctul de unde abonații sau deținătorii de bilete trebuie să-și procure brățarele roșii pe baza cărora vor intra în noua casă a UTA-ei, începând cu ora 16,30! Dincolo de faptul că ați achitat prețul de intrare la meci, pentru a lua o brățară din mâna organizatorilor trebuie să prezentați dovada vaccinării anti-COVID sau trecerii prin boală cel târziu acum 180 de zile, dar și teste negative PCR-RT (nu mai vechi de 72 de ore) sau antigen (nu mai vechi de 24 de ore).

0
0

Articolul Suporterii UTA-ei, la ora formalităților pentru a obține accesul la meciul favoriților cu Farul! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*