Suporterii utiști pun mâna pe mături și cârpe pentru ca: ”Noua arenă Francisc Neuman să strălucească la primul meci oficial”

Încă de acum trei-patru săptămâni, pe măsură ce lucrările de la arena „Francisc Neuman” se apropiau de final, sportarad.ro a atras atenția asupra „operațiunii” curățenia. Beneficiarul, Primăria Arad, nu a mai găsit resurse în buget pentru contractarea unei firme specializate, astfel că cei de la clubul UTA trebuie să se descurce cum pot. În unele zile, au mai fost văzute câteva femei de serviciu la fața locului, însă mâna de lucru a fost insuficientă.

Tocmai de aceea, câțiva dintre sponsorii „Bătrânei Doamne” s-au mobilizat și au „atacat”, prin resurse proprii, vestiarele și restul încăperilor de la demisol ce vor fi folosite încă de azi și, bineînțeles, mâine, la meci, însă tot au mai rămas tribunele și peluzele. Fanii „roș-albilor” au răspuns imediat apelului și, astăzi, de la ora 18, vor pune mâna pe mături, cârpe și alte cele pentru a da strălucire noului stadion al Aradului.

Iată și anunțul de mobilizare al suporterilor, venit pe pagina de Facebook, Ultras Arad:

”Dacă alții n-au avut chef s-o facă, nu-i nimic! O facem noi!

Suntem gata să ajutăm clubul nostru drag cu tot ce putem și considerăm că susținerea noastră nu trebuie să se rezume numai la prezența pe stadion! Din dragoste pentru UTA putem face mult mai mult.

Dacă mai există în Arad și alți utiști care gândesc la fel ca noi, îi așteptăm să ni se alăture astăzi la curățarea scaunelor de pe stadion! Vă doriți ca noua arenă să strălucească la primul meci oficial? Ne întâlnim la ora 18:00!

Nu uitați să respectați normele de protecție!”

0
0

Articolul Suporterii utiști pun mâna pe mături și cârpe pentru ca: ”Noua arenă Francisc Neuman să strălucească la primul meci oficial” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*