Surpriză în Gruia. Cu o echipă experimentală, CFR-ul a luat trei goluri de la Astra în semifinalele Cupei, iar finala pare departe

CFR Cluj a pierdut meciul tur cu Astra, 1-3, din semifinalele Cupei României, disputat miercuri seară în Gruia.

Dan Petrescu a folosit doar doi titulari dintre cei care au început în primul “11” meciul din campionat, iar asta s-a văzut din plin pe teren, acolo unde jocul CFR-ului a scârţâit serios.

Prima repriză a meciului din Gruia a oferit mai mult fotbal decât întregul joc din weekend, dar nu în sensul în care şi-ar fi dorit fanii clujeni. După o gafă a lui Peteleu, Vasile Gheorghe a deschis scorul în minutul 4, însă Bud le-a adus aminte suporterilor că nu degeaba a fost golgheterul CFR-ului.

La primul meci ca titular de la revenire, atacantul a egalat la unu în minutul 15. Lucrurile păreau să reintre în normal, mai ales că Moutinho a ratat o şansă imensă de a face 2-1, doar că un contraatac al Astrei a schimbat din nou tabela. Begue a înscris după ce a fost lăsat singur în careul CFR-ului, iar la pauza se contura o surpriză.

Gluma s-a îngroşat după pauză, atunci când fostul jucător al lui “U” Cluj, Mihai Butean, a mărit avantajul echipei sale după o lovitură liberă a lui Alibec. La 1-3, Petrescu i-a aruncat în luptă pe Omrani, Deac şi Păun, însă clujenii au fost aproape de gol doar la bara lui Moutinho.

S-a terminat 1-3, iar finala de la Ploieşti pare extrem de departe în acest moment pentru CFR. Returul de la Giurgiu va fi peste trei săptămâni.

CFR Cluj

Au mai intrat: Deac, Omrani, Păun. Antrenor: Dan Petrescu

Astra Giurgiu

Au mai intrat: Llulaku, Balaure. Antrenor: Costel Enache

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*